Skijajte sa pogledom na Mediteran
Tokom januara i marta SkiBus organizuje sedmodnevne ski aranžmane, sa smeštajem u ski centriu Isola2000, u Francuskoj. Aranžman obuhvata autobuski prevoz, smeštaj na bazi sedam noćenja i 6-dnevni skipas. Pored skijanja u ski centru Isola 2000 sa 120 km ski staza, postoji mogućnosti da se skija i u susednom u ski centru Auron koji ima 135 km ski staza. Skipas važi za oba skijališza koja zajedno obuhvataju 255 km ski staza. U povratku je planiran obilazak Nice...

Detaljnije o ponudi...

Les Orres - sedmodnevni skijaški programi u toku zimske sezone, sa akcentom na zimski raspust, u francuskom skijaškom centru koji se nalazi iznad većeg grada Embrun od koga je udaljen 15 km. Skijašima je na raspolaganju 90 km skijaških staza na visinama između 1550 i 2700 m/nv. Programom je obuhvaćeno sedam noćenja, šestodnevni ski pas i prevoz. Smeštaj iz ponude je apartmanskig tipa, a sami apartmani su moderno opremljeni i komforni.

Detaljnije o ponudi...

Les 3 Vallees - 3 Doline, Dolina Bellville, Les Menuires, Val Thorens, Orelle... najelitnije evropsko i svetsko skijalište. Snežni dragulj Francuske sa neverovatnih 430 staza ukupne dužine od čak 600 km! Provedite nezaboravne trenutke skijajući 7 dana na mestu u kome bi svaki skijaš poželeo da bude.

Skijalište Les Menuires se nalazi na nadmorskim visinama od 1850m do 2000m. Poseduje 150 km skijaških staza za sve kategorije skijaša. Iz Les Menuiresa su lako dostupna sva ostala skijališta oblasti Tri doline.

Detaljnije o ponudi...

Skijajte u čuvenom Val Thorensu, skijalištu koje predstavlja krov Evrope, snežnom biseru francuskog i svetskog skijanja. Uživajte u skijaškoj obećanoj zemlji na preko 150km ski staza. Smeštaj se nalazi u apartmanskom naselju Orelle, od koga do vrhova Val Thorensa (do vrha Cime Caron, 3200 m/nv) od sezone 21/22 prevozi nova i u celoj Francuskoj najmodernija gondola "Orelle-Cime Caron", koja do krajnjeg vrha na 3200m/nv stiže za svega 15ak minuta..

Apartmansko naselje se sastoji od dvokrevetnih, četvorokrevetnih, šestokrevetnih i osmokrevetnih apartmana vrhunskog kvaliteta, a gostima su na raspolaganju i mnogi dodatni sadržaji koje ovaj smeštajni kompleksa nudi.

Detaljnije o ponudi...

PARADISKI – Rajsko skijalište u srcu Alpa

Skijajte  u jednom od najvećih ski centara u Francuskoj na 425 km staza.  Paradiski je mega ski kompleks koga čine dve ski regije La Plagne i Les Arcs povezane jedinstvenom double-decker gondolom kapaciteta od čak 200 ljudi. Velelepni pogled iz gondole na Ponthurin dolinu sa 380 m visine, čak i one najravnodušnije ostaviće bez daha.

Detaljnije o ponudi...

Tignes i Val d'Iser - skijajte na mestu gde skijaju najbolji !!!
Tokom sledeće sezone SkiBus organizuje sedmodnevne ski aranžmane u jednom od najlepših svetskih ski centara - Espace Killy, koji obuhvata skijališta Tignesa i čuvenog  Val d'Isera. Smeštaj je u samom Tignesu, koji se nalazi na nadmorskoj visini od čak 2100m. Skijajte na 300 km staza u kompleksu skijališta L' Espace Killy  u Savojskim Alpima, koje se proteže se na nadmorskoj visini od 1550m do 3450m.

Detaljnije o ponudi...

Zimujte u jednom od top francuskih skijališta - Serre Chevalier, na skijaškim terenima koji se spuštaju u srednjovekovni Briancon, grad koji je zbog svoje osobenosti pod zaštitom Unesco-a. Skijanje na visinama od preko 2800m, ogromna skijaška regija i boravak u ambijentu i u duhu srednjega veka su odlike kojima se druga skijališta ne mogu pohvaliti.

Detaljnije o ponudi...

Skijajte u Les 2 Alpesu na najvećem ski glečeru u Evropi

Provedite odmor u "Haute" Alpima na jugoistoku Francuske, u ski centru Les 2 Alpes-u, jednom od najviših Francuskih skijališta, u okviru koga se nalazi i najveći skijaški glečer u Evropi. Skijalište je na visini od 1250 do 3568 m/nv i ima oko 220 km uređenih staza, a poznato je i po idealnim uslovima za freeride. Samo turističko mesto je na 1650 m/nv i spada među veća skijaška naselja u celoj Francuskoj.

Detaljnije o ponudi...

Haute Alpi na skijama.. Skijajte u jednom programu u sledećim francuskim ski centrima: Puy Saint Vincent, Vars i Risoul i Les Orres u nezaboravnom sedmodnevnom apsolutnom skijaškom programu - Ski Tour de France.

Ukoliko imate želje za beskrajnim skijanjem, energije da iskijate čak tri francuska ski centara i izazov vam je da obiđete ogromna planinska prostranstva, ovo je idealan program za vas. Ovaj jedinstveni skijaški program obuhvata prevoz na relaciji Bograd - Saint Vincent - Beograd, 7dnevni smeštaj u apartmanima u skijalištu Puy Saint Vincent, 6dnevni skipas koji uključuje jedan dan skijanja u  Saint Vincentu (oni kji žele mogu skijati i svih šest dana u St Vincentu) i po jedan dan u sledećim ski centrima:  Vars & Risoul, i Les Orres, kao i neophodne tranfsere do navedenih ski centara a prema programu puta.

Detaljnije o ponudi...

Montgenevre, ski centar sa dugom tradicijom, jedan od prvih u Francuskoj izgrađen davne 1907. godine. Nalazi se na samoj granici sa Italijom na 1860 metara nadmorske visine na istoimenom putnom prevoju prema mestu Briancon.
Mesto je kombinacija tradicionalnog alpskog sela i modernog skijališta koje je povezano u jednu u najvećih skijaških oblasti nazvanoj Via Lattea (Mlečni put) sa 400 km ski staza. Osnovni skipas "Monts de Lune", pored skijališta Motgenevre pokriva i skijalište iznad mesta Claviere u Italiji i ima 130 km ski staza koje dsežu do 2.600 m/nv.
Aranžman obuhvata autobuski prevoz, apartmanski smeštaj i skipas.

Detaljnije o ponudi...

Puy St. Vincent je ski centar u francuskim Haute alpima sa apartmanskim naseljima koje se nalaze na nadmorskoj visini od 1400, 1600 i 1800 m/nv. Udaljen je 40 km od Briancona sa pogledom na planinske vrhove poput Le Pelvoux (3932m) i Les Ecrines (4102m).
Skijalište kreće sa 1400 m/nv a njviša izlazna stanica žičare je na 2750 m/nv. Skijalište ima 75 km skijaških staza, a prostire se na visinskoj razlici od 1350m. Delovi skijališta ispod 2000 m/nv su pokriveni topovima za proizvodnju veštačkog snega.

Detaljnije o ponudi...


Boravite 7 dana u ski oblasti Forêt Blanche koga zajedno formiraju ski centri Vars i Risoul. Uživajte na 180km ski staza, koje se prostiru na visinskoj razlici od 1650m do 2750m. Forêt Blanche predstavlja najveće skijaško područje u južnom delu francuskih Alpa (Hautes Alpe), a karakteriše ga bujna vegetacija, što je specifično za alpska skijališta niske nadmorske visine. Centar odlikuje preko 300 sunčanih dana godišnje, a položaj i veličina planinskog masiva osigurava dovoljno snega u zimskim mesecima.

Detaljnije o ponudi...

Sedmodnevni skijaški programi u jednom od najpoznatijih francuskih skijališta - Alde d'Huezu. Na 10.000 hektara skijaške oblasti "Grand Domaine", prostiru se veoma raznovrsni ski tereni - 37 zelenih, 31 plava, 32 crvene i 17 crnih ski staza, ukupne dužine 238 km, koje omogućavaju uživanje svima, od skijaša početnika do onih najiskusnijih. Sa najvišeg vrha Pic Blanc, 3330m, polazi najduža crna staza na svetu "Sarenne" dugačka čak 16 km i predstavlja pravu poslasticu za ljubitelje zimskih soprtova.

Detaljnije o ponudi...

Les 3 Vallees - 3 Doline, Dolina Bellville, Les Menuires, Val Thorens, Orelle... Najelitnije evropsko i svetsko skijalište. Osetite i vi šta  znači snežno prostransvo od 600km staza, ogroman broj gondola i žičara, turistička mesta koja su u potpunosti podređena potrebama skijaša.

Skijajte u oblasti Tri Doline, najvećem ski centru u Evropi. Provedite nezaboravne trenutke skijajuću 7 dana na mestu u kome bi svaki skijaš poželeo da bude.

Detaljnije o ponudi...

Portes du Soleil - priuštite sebi nezaboravno zimovanje na padinama veličanstvenog Mont Blanca i u jednom programu skijajte u dve države, Francuskoj i Švajcarskoj. Fascinantni predeli, obilje snega po kojima je poznata ova regija zbog mikroklimatskih uslova stvorenih usled blizine Mont Blanca, kao i nesaglediva skijaška prostranstva, neće ravnodušnim ostaviti ni one koji u svojim nogama imaju veliki broj skijaških destinacija. Sedmodnevni ski aranžmani u jednom od najvećih svetskih ski domena - Portes du Soleil, koji u svojoj regiji sadrži čak 12 gradića Francuske i Švajcarske i poznata skijališta Avoriaz, Chatel, Morzine, čineći ski regiju koja obuhvata neverovatnih 650km ski staza (pokriva ogoman prostor koji leži na teritorijama država Francuske i Švajcarske).

Detaljnije o ponudi...

La Norma - sedmodnevni skijaški programi u toku zimske sezone, sa akcentom na zimski raspust, u jednom od brojnih skijališta Maurinne doline, koja je poznata po velikom broju ski centara. Uz osnovi ski pas na raspolaganju je 65 km skijaških staza na visinama između 1350 i 2750 m/nv. Programom je obuhvaćeno sedam noćenja, šestodnevni ski pas i prevoz. Smeštaj iz ponude je apartmanskig tipa i jako je dobrog nivoa kvaliteta, često i sa dodatnim sadržajima... 

Detaljnije o ponudi...

Valfrejus - sedmodnevni skijaški programi u toku zimske sezone, sa akcentom na zimski raspust, u jednom od brojnih skijališta Maurinne doline, koja je poznata po velikom broju ski centara. Osnovi ski pas pored ski centra Valfrejus podrazumeva i La Norma pa je skijašima neograničeno svih 6 dana na raspolaganju 135 km skijaških staza. Ski centri su povezani besplatnim skibusom. Programom je obuhvaćeno sedam noćenja, šestodnevni ski pas i prevoz. Smeštaj iz ponude je apartmanskig tipa i jako je dobrog nivoa kvaliteta, često i sa dodatnim sadržajima...

Detaljnije o ponudi...