Kako postati član

Članom Udruženja ljubitelja skijanja SkiBus, može postati svako lice, nezavisno od starosne dobi, pod uslovom da voli zimske sportove, planinu i sneg. Deca do 14 godina starosti su oslobođena plaćanja članarine. Članovi stiču pravo učešća u svim aktivnostima i akcijama udruženja, pravo putovanja po povlašćenim cenama za sve aranžmane u oranizaciji udruženja i dobijaju mogućnosti za brojne popuste.

Ukoliko do sada niste bili član SkiBus-a, da bi ste to postali potrebno je da:
1. Popunite pristupnicu, koju možete skinuti  O V D E.
2. Uplatite godišnju članarinu u vrednosti 1200 dinara. Uplatu možete izvršiti u prostorijama udruženja ili na žiro račun.

Ukoliko se odlučite da uplatu izvršite na žiro račun, evo generalija za popunjavanje uplatnice:
Žiro račun broj: 160-309097-08
Svrha uplate: Pristupnica članstvu
Primalac: Udruženje ljubitelja skijanja SkiBus, Makedonska 28/8, Beograd.
Poziv na broj: N19/20  (polje model ostaviti prazno)

Izrada SkiBus kartica, kada nam direktno u naše prostorije donesete sve što je potrebno za registraciju člana, obavljaće se odmah ukoliko uslovi to dozvoljavaju i iste ćete po izradi moći i preuzeti.
Članske SkiBus kartice će vam biti urađene najdalje tri dana, od dana od kada nam elektronski dostavite sve što je navedeno, a moći ćete ih preuzeti na prvom narednom putovanju na koje budete išli, ili ranije, direkno u našim prostorijama u Makedonskoj 28/8, ukoliko vam je potrebna zbog određenih popusta.

Od sezone 2009/2010 članske kartice udruženja se izrađuju bez fotografija samih članova. Prilikom ostvarivanja popusta, koji važe za članove SkiBus-a kod naših partnera i prijatelja udruženja, dužni ste da uz člansku kartu udruženja na uvid date i vašu ličnu kartu, kako bi se proverom JMBG-a potvrdio vaš identitet.

Procedura za produžetak članstva (važi za već registrovane članove - stari članovi)...