Rezidencija Davos se nalazi u strogom centru Davosa (Davos - Platz) i predstavlja petospratni objekat sa liftom, koji pored smeštajnih jedinica, gostima omogućava i bogat dodatni sadržaj. Objekat je kompletno renoviran i sređen 2010 godine. Rezidencija raspolaže različitim smeštajnim jedinicama u rasponu od jednokrevetnih do osmokrevetnih soba, koje mogu imati soipstveno kupatilo/WC, ili biti sa zajedsničkim - spratnim, dobro uređenim WC-ima i kupatilima.

Detaljnije...


Rezidencija Davos-Glaris se nalazi u istoimenom mestu udaljenom 5 km od centra Davosa, sa kojim je povezana lokalnim autobusom i železnicom.

Objekat raspolaže sa 27 dvokrevetnih i četvorokrevetnih soba sa zajedničkim - spratnim, dobro uređenim WC-ima i kupatilima.

 

Detaljnije...


Ova švajcarska kuća se nalazi u centru mesta Klosters-Dorf na 1200m nadmorske visine. Udaljena je samo 50 metara od stanice gondole koja izvlači na skijalište Madrisa, koje je integralni deo ski centra Davos - Klosters.
Neposredno pored polazne stanice gondole je i železnička stanica Madrisa-bahn, sa koje se vozom veoma lako može stići do svih ostalih skijališta u regiji kao i do centra samog Davosa.

Detaljnije...


Rezidencija Davos Platz se nalazi u strogom centru Davosa u mirnoj ulici, a opet u neposrednoj blizini brojnih prodavnica, kafića i restorana.

U blizini je polazna stanica ski-voza koji izvlači na skijalište Schatzalp. Do polaznih stanica godola skijališta Jakopshorn i Parsenn ima nekoliko minuta vožnje lokalnim autobusom.

Detaljnije...