Apartmanska rezidencija Les Balcons de Val Cenis le Haut se nalazi nedaleko od cetra Lanslevillarda, od prodavnica i restorana, udaljena oko 100 metara od gondole Val Cenis le Haut i sto toliko od kuglane i sportskog centra sa klizalištem i zatvorenim bazenom. Rezidencija je izgradena u tradicionalnom stilu, a apartmani su od dvoprostornog za 4-6 osoba, do petoprostornog za 12-15 osoba, prostrani i svi sa kompletno opremljenom kuhinjom, mašinom za sudove i TV-om. Svi apartmani imaju balkon.

Detaljnije...


Apartmanski kompleks "Les Balcons De Val Cenis Village ****" se nalazi u centralnom delu naselja Lanslevillard, se sastoji od 9 rezidencija, u neposrednoj blizini žičare i ski staze a takođe i restorana, prodavnica. Apartmani su moderni i udobni, strukture da mogu da prime od 2 - 16 osoba. Za dodatnu udobnost omogućen je besplatan pristup "Parc de loisirs des Glières" koji sadrži bazen (obavezna kapa za kupanje, šorc zabranjen) i prirodno klizalište.

Detaljnije...


Apartmanska rezidencija "Bonheur des Pistes ***" se nalazi neposterno pored centralne gondole Vieux Moulin u naselju Val Cenis Lanslevillard. Izgrađena je 2007. godine i raspolaže apartmanima za 4 do 10 osoba. Pored recepcije, na raspolaganju gostima su sauna i jacuzzi koji se posebno plaćaju. U holu recepcije postoji Wi-fi zona, besplatno za sve goste. Svi koji dođu sopstvenim automobilom, imaju besplatno jedno parking mesto po apartmanu u pokrivenoj garaži rezidencije. Svaki apartman ima svoj ski boks u ostavi za skije. Udaljenost od najbliže staze je 0 metara, a od gondole 50 metara.

Detaljnije...


Apartmanski kompleks Valmonts de Cenis se nalazi pored staze, udaljen oko 300 m od najbliže žičare i oko 350 m od centra naselja Lanslebourg. Sastoji se od 176 apartmana raspoređenih u 4 velike zgrade izgrađene u tradicionalnom stilu od kamena i drveta.
Na raspolaganju gostima: WI-FI na recepciji, zatvoreni bazen besplatno, sauna i tursko kupatilo uz doplatu, prostorija za ostavljanje prtljaga i presvlačenje, zatvorena garaža uz doplatu.

Detaljnije...