La Norma - sedmodnevni ski program


La Norma - sedmodnevni skijaški programi u toku zimske sezone, sa akcentom na zimski raspust, u jednom od brojnih skijališta Maurinne doline, koja je poznata po velikom broju ski centara. Uz osnovi ski pas na raspolaganju je 65 km skijaških staza na visinama između 1350 i 2750 m/nv. Programom je obuhvaćeno sedam noćenja, šestodnevni ski pas i prevoz. Smeštaj iz ponude je apartmanskig tipa i jako je dobrog nivoa kvaliteta, često i sa dodatnim sadržajima...

U cenu aranžmana je uključen 6 dnevni skipas koji pokriva skijališta La Norma sa 65 km skijaških staza + Valfejus sa 70 km skijaških staza, ukupno 135km.
Ovaj navedeni 6-dnevni skipas obuhvata i skijanje 1 određeni dan u svakom od ostala 4 skijališta domena "Espace Haute Maurienne Vanoise" (raniji naziv Eski-mo) Aussois, Val Cenis, Bessans, Bonneval sur Arc, ukupno 350 km ski staza.

Takođe, u organizaciji našeg udruženja, skijaši na ovim aranžmanima će imati i mogućnost fakultativnog ski izleta u čuveni ski centar Val Thorens (organizacija prevoza do Orelle-a, odakle se gondolom izvlači do samog Val Thorensa).

Za sezonu 2019/2020 u ponudi su sledeći aranžmani:

     - 11-18. januar 2020.
     - 01-08. februar 2020.

Polasci su petkom u popodnevnim satima, a povratak je naredne nedelje (sedam dana boravka i dva dana puta).

Aranžman uključuje autobuski prevoz, sedam noćenja u izabranom smeštaju iz ponude i šestodnevni skipas za ski skijalište La Norma + Valfrejus sa uključenim "Espace Haute Maurienne Vanoise proširenjem skipasa (još 4 skijališta sa uključenim bus transferom) i Val Thorens uz odgovarajuću doplatu za skipas i transfer do Orelle-a.


Aktuelni aranžmani za ovu ponudu:

Trenutno nema aktuelnih aranžmana za ovu ponudu.

Detaljnije o ski centru: La Norma

La Norma se nalazi se nalazi u dolini Maurienne neposredno uz italijansku granicu, odmah po izlasku iz tunela Frejus, na jednom širokom šumovitom platou, na 1350 m/nv, otvorenom prema nacionalnom parku Haute Vanoise. Za francuske ulove ovaj ski centar sa 65km staza spada u manje, ali je poznat po raznovrsnim ski stazama, kako za početnike, tako i za odlične skijaše. Celo naselje je pešačka zona i samim tim predstavlja pravi „Raj“ za porodice sa decom. Dodatna dnevna i večernja animacija čine ovo mesto još prijatnijim i živopisnijim. Za one koji u La Normu dolaze automobilom, na raspolaganju je besplatni pokriveni parking u centru naselja.

Detaljnije...