Sedmodnevno skijanje u skicentru Grimentz-Zinal. Zinal i susedni Grimentz nalaze se u dolini Val d'Anniviers, u blizini grada Sierre u kantonu Valais uz granicu sa Italijom. Ova dolina je otprilike na polovini izmedu poznatih ski centara Verbier i Zermatt,  sa pogledom i na čuveni alpski vrh Matterhorn 4.488  m/nv. Postoje dve opcije skipasa. Prva osnovna za ova dva povezana skijališta "Grimentz-Zinal". Druga vrsta skipas karte je" Val d'Anniviers" za sve ski centre u dolini, koja pored skijališta "Grimentz-Zinal" uključuje i "St Luc / Chandolin" kao i skijalište "Vercorin", što daje ukupno 220 km skijaških staza.


Detaljnije o ponudi...

Januarski i martovski sedmodnevni skijaški aranžmani u 4 Doline - uzdanici švajcarskih skijališta, ski domenu koji se sastoji od pet međusobno povezanih skijališta u jedan kompletno zaokruženi ski sistem, koji sadrži gotovo 400km uređenih ski staza. Zimujući u ovom ski domenu imaćete priliku skijati u čuvenim skijalištima: Verbier, Nendaz, Veysonnaz, Thyon i Tzoumaz. Osetite šta znači skijanje u Švajcarskoj i to zimujući u najboljem švajcarskom ski centru - 4 Vallees  (4 Doline). Smeštaj je u odgovarajućim apartmanima u nekom od naselja (Nendaz, Veysonay, Verier..), koje konkretne sezone budu u ponudi. Paket aranžman uključuje: prevoz, sedmodnevni smeštaj i odgovarajući skipas.

Detaljnije o ponudi...

Kažu da se u Saas Fee ne odlazi slučajno... Razloga da posetite ovaj skijaški raj ima dosta, i svi su jasni. Ako ste skijaški fanatik u potrazi za jednom od najboljih evropskih skijališta, ili ste stravstveni border u potrazi za dobrim snežnim parkom i otvorenim snežnim terenima, ili ste takmničar u potrazi za dobrim snežnim uslovima u bilo koje doba godina, ili ste početnik i neko želi da usavršava skijaško znanje na dugim širokim  plavim stazama - onda ćž vam se Saas Fee sigurno svideti.

Detaljnije o ponudi...

Sedmodnevni skijaški programi u skijalištu Lenzerheide - Arosa, koje pored St. Moritza i Davosa, svakako pripada društvu najboljih skijališta Švajicarske. Budite i vi deo skijaške elite koja je imala privilegiju skijati na ovim besprekornim skijaškim terenima. Lenzerheide je poznato i kao skijalište u kome se održava finale FIS Svetskog kupa u alpskom skijanju gde se voze sve discipline...

Detaljnije o ponudi...

Priuštite sebi pravi skijaški užitak, skijajte na mestu gde skijaju prinčevi! Šestodnevni skijaški programi u jednom od najmodenskijih svetskih skijališta - švajcarskom Davosu. Osetite svetski glamur u punom sjaju, skjijajte na uzdanici švajcarskih skijališta - čuvenom Davosu! SkiBus omogućava svojim članovima da po izuzetno povoljnim, za ovu destinaciju neverovatnim uslovima, odu na skijašku destinaciju o kojoj su samo sanjali...

Detaljnije o ponudi...