Vila Houlis Angelika

Vila Houlis Angelika - Nalazi se u gradu Skiatosu, na kružnom putu od grada ka plažama. Tačnije, smeštena je između stanice br. 2 i br 3 odakle se veoma lako stiže do svih plaža na južnoj strani ostrva.

Ova vila poseduje studije za 2 ili 3 osobe sa singl (odvojenim) krevetima, čajnom kuhinjom, kupatilom sa TWC-om i terasama. Svi studiji imaju klima uređaje, TV, frižider, kao i neophodno posuđe u kuhinji. Terase su individualne sa garniturom za sedenje.

Ova vila u gradu Skiatosu, delom je na periferiji mesta, ali se od nje za 10 minuta hoda stiže do centra, a još manje je potrebno do bar streeta. Vila je sa bazenom, i to je retkost za smeštaj u gradu Skiatosu. Gostima je na raspolaganju bar i još jedna zajednička kuhinja za spremanje. Nedaleko od vile se nalazi i veliki supermarket, najpovoljniji na Skiatosu.

Sobe se pospremaju svakog dana, dok je promena posteljine i peškira dva puta sedmično. Ovaj objekat pre svega preporučujemo mladima, koji žele da su blizu grada, tako da letovanje na Skiatosu dožive i večernjim provodom na ovom moindenskom ostrvu.