Kayseri, Rasisson Blu - Turska

Kayseri je grad koji se nalazi u podnožju vulkanske planine Erciyes, čiji se vrh uzdiže do 3915 metara nadmorske visine i na kojoj se nalazi istoimeni ski centar sa oko 60 km uređenih ski staza. Bogata istorija i kulturno nasleđe ovog grada u centralnom delu Turske, privlači mnogobrojne turiste tokom čitave godine. Jedna je od polaznih tačaka obilaska drevne Kapadokije, koja se nalazi u našem program putovanja.

Hotel Radisson blu 5* se nalazi u centru grada Kayseri, jednog od najvećih gradova Turske.

Poseduje 244 luksuzno opremljene sobe, modernog dizajna i sa brzim internetom. U svakoj sobi goste čeka besplatna boca vode, kao i pribor za čaj i kafu. Takođe je za goste hotela besplatno korišćenje zatvorenih bazena za odrasle i za decu, usluga Citi Club Fitness & SPA centra, kao i saune i turskog kupatila, Možete sebi da priuštite  relaksirajuću masažu kao što su sportska, švedska i lokalna masaža, a profesionalni maseri  su Vam na raspolaganju za kompletno opuštanje posle napornog dana na snegu (posebno se naplaćuje)

Sobe su prostrane, komforne i opremljene u skladu sa kategorijom 5*, a mogu biti dvokrevetne i trokrevetne. U restoranu se služe obroci po principu samoposluživanja (“švedski sto”) sa velikim izborom jela domaće i internacionalne kuhinje.

Živopisan stari grad se nalazi nedaleko od hotela. Veliki trgovinski centar “Fortuna”, mnogobrojni restorani i prodavnice, kao i ostale atrakcije koje privlače veliki broj turista su takođe u blizini.