Izgrađena u tipičnom stilu ove regije, nalazi se na ulazu u naselje, nedaleko od prodavnica i oko 250 metara od najbliže žičare. Skijama se u povratku može stići do blizu rezidencije.
Apartmani su strukture od studija za 4 osobe, do 4 prostornih apartmana za 10 osoba. Svi su kompletno opremljeni za predviđeni broj osoba i imaju: kuhinju sa električnim šporetom, mikrotalasnu ili električnu pećnicu, frižider, mašinu za sudove u studijima, dvo, tro i četvoroprostornim apartmanima, kupatila sa kadom ili tušem i WC-om i balkon ili terasu.

Detaljnije...


Sogenor - Multi residences apartmani se nalaze u mestu La Norma. Aparmani i studija u ponudi se nalaze u različitim rezidencijama različitih vlasnika. Razlikuju se po površini i opremljenosti.

Mogu biti različite strukture a većina aparmana su 1/4 krevetni ili 1/6 krevetni. Apartmani nisu tipski opremljeni, svaki apartman je sa različitim nameštajem i opremom.

Rezidencije sa Urban apartmanima nalaze se u gradu Briansonu. Većina apartmana je u objektima - residencijama "Guisanel", "Relaise

de la Guisane" i "Signal du Prorel" koje su locirani na 100-200 m

udaljenosti od gondole "Prorel" koja izbvlači na skijalište Serre

Chevalier.  Sam grad Brianson pruža širok spektar ogućnosti zabave i

sportskih aktivnosti. Od rezidencije je potrebno svega nekoliko minuta

laganog hoda od samog centra Briancona, a u neposrednoj blizini su

prodavnice, servisi, restorani...
Detaljnije...