Hotel Aperitton - Skopelos

Hotel Aperitton 3* - Izuzetno prijatan smeštaj, udaljen je 400 m od glavne luke Skopelos i oko 4 km od čuvene plaže Stafylos. Sobe su sa pogledom na bazen i vrt ili okrenute ka zalivu. Standardne sobe za dve osobe, a treći krevet isključivo za dete do 12 godina. Svaka jedinica ima kupatilo TWC-om i fenom za kosu, poseduje balkon/ terasu, SAT TV, telefon, radio, sef-box, mini-frižider, centralnu klimu (uključena u cenu).

Sadržaji hotela su sledeći: loby bar, room servis, TV sala, internet servis, otvoreni bazen sa pool barom, parking za auto (besplatno). Gostima hotela Aperitton, na raspolaganju su besplatne ležaljke i suncobran pored bazena. Generalno, ovaj hotel nudi izuzetno prijatan smeštaj, a posebno treba istaći hol hotela, kao i uređeno dvorište ispred hotela.

Posebna pogodnost ovog hotela, na ostrvu Skopelos je za porodice, jer daje popust za smeštaj dece. Uz dvoje odraslih, smeštaj za dete do 12 godina je besplatan. U hotelu se može dobiti i krevetac za bebe, koji je besplatan. Servis, personal i usluga hotela, u najmanju ruku odgovaraju smeštajnom objektu navedene kategorizacije, naša ocena je da barem za jednu zvezdicu više može da se oceni servis, kada bi ga poredili sa istom kategorizacijom smeštaja Grčke.

Usluga tokom boravka: ND (noćenje sa doručkom) – open bufet.