Hotel Dolphin - Skopelos

Hotel Dolphin 3* (Delfin) pruža - predstavlja idealan odnos cene i kvaliteta, u korist gostiju koji izaberu ovaj smeštaj na Skopelosu. Pre svega ovde ćete biti zadovoljni izuzetno prijatnim ambijentom hotela i ljubaznim osobljem, dok je sam smeštaj uređen sa modernim stilom, čuvajući tradicionalne osobenosti grčkih ostrva. Izuzetno prijatan smeštaj, nalazi se u centru mesta Hora (grad Skopelos) udaljen je 100 m od glavne luke Skopelos i oko 4 km od poznate plaže Stafylos. Bus stanica je nedaleko od hotela.

Sobe su standardne i prijatno uređene za dve/ tri osobe, kao i za porodicu sa dvoje dece. do 12 godina. Svaka jedinica ima kupatilo TWC i fen za kosu, balkon/ terasu, SAT TV, telefon, mini-frižider, centralnu klimu (uključena u cenu). Sadržaji hotela su : loby bar, TV sala, igraonica, internet servis, otvoreni bazen sa ležaljkama i pool barom, parking za auto, sef-box na recepciji (besplatno).

Letovanje u ovom hotelu i na ostrvu Skopelos, stvoriće utisak nakon svega da ste napravili dobar izbor za kombinaciju aktivnog i mirnog odmora, pre svega kada je u pitanju destinacija između mnogobrojnih ostrva Grčke i smeštaj na samom Skopelosu. Deca do 12 godina besplatno uz dvoje odraslih.