Aparthotel Alpina se nalazi u samom srcu turističkog mesta Auron. Svi apartmani imaju terasu i skijašnicu, a gostima hotela je na raspolaganju i zatvoreni bazen. Alpina poseduje ukupno 63 apartmana četvorokrevetne, šestokrevetne i osmokrevetne strukture.

Detaljnije...


Rezidencija Auron se nalazi na samom početku tanjira koji vodi u središte skijališta. Do samog objekta vodi i ski staza, tako da se skijaši na skijama mogu spustiti gotovo do samog ulaza. Upravo ta odlika ski in - ski out posebno karakteriše ovaj smeštaj, što inače nije odlika većine smeštajnih kapaciteta u Auronu. Rezidencija ima ukupno 63 apartmana u varijanti četvorokrevtnih, petokrevetnih, sedmokrevetnih i devetokrevetnih apartmana.

Detaljnije...


Prestige Residence Odalis Le Mont d'Auron smeštena je u centru Aurona, koji je satavni deo nacionalnog parka ''Mercantour''. Objekat će biti otvoren 10.decembra 2023.godine, a u njemu, pored veoma komfornih, autentičnih apratmana, na raspolaganju su Vam: zatvoreni bazen, sauna i hamam, Wi-Fi, kao i zatvoreni parking koji je potrebno unapred rezervisati. Sve smeštajne jedinice imaju prijatan dnevni boravak, 1 do 3 spavaće sobe, u zavisnosti od tipa apartmana i svaki ima opremljenu čajnu kuhinju, kupatilo i toalet.

 

Uskoro možete očekivati i detaljne fotografije objekta Prestige Residence Odalis Le Mont d'Auron.

Detaljnije...