HOTEL PARK NA BLEDU JE KOMPLETNO RENOVIRAN 2019/2020 GODINE I SADA JE KATEGORISAN KAO HOTEL 4S. 

Opis koji je u tekstu ispod, kao i slike, odnosi se na hotel pre renoviranja, koji je tada imao 4 zvezdice. Nakon renoviranja, hotel je dobio kategorizaciju 4S.

Hotel Park 4* se nalazi u centralnom delu Bleda iz koga se pruža pogled na Bledsko jezero i Julijske Alpe. Poseduje velnes centar s velikim zatvorenim bazenom i teretanom kao i veliku sunčanu terasu.
Bled se nalazi na 50 km od Ljubljane i na 35 km od Aerodroma Ljubljana. Na raspolaganju su brojne rekreativne aktivnosti uključujuci ribolov, planinarenje, biciklizam, splavarenje i vožnju kajaka na planinskim rekama.

Detaljnije...


Hotel Savica 3* u centru Bleda poznat je po tome što pruža kvalitetan smještaj u povezanim porodičnim sobama pogodnim i za porodicama sa malom decom. Za decu je obezbeđen bogat program animacije.
Hotel pripada lancu hotela i odmarališta Sava, nalazi se na svega 250 metara od Bledskog jezera. Gostima nudi besplatan ulazak na bazene i termalne bazene u obližnjem velnes centru Živa, kao i popust na korišcenje sauna. Na raspolaganju je besplatan internet.

Detaljnije...


Hotel Ribno je smešten u živopisnom selu Ribno, na 2,5 km od centra Bleda. Okružen je borovom šumom i raspolaže sadržajima za aktivnosti na otvorenom, kao što su 5 teniskih terena i teren za odbojku na plaži.
U ukusnim jelima lokalne i internacionalne kuhinje i raznovrsnim slovenačkim vinima možete uživati u nekom od 3 restorana hotela Ribno Bled. Hotel poseduje otvorenu terasu i poslovni centar. U velnes centru na raspolaganju su vam saune, hidromasažne kade i masaže.

Detaljnije...


Naselje Bled nalazi se na severozapadu Slovenije, u podnožju Julijskih Alpa. Udaljen od Beograda cca 580 km Bled je, sa svojom okolinom i prirodnim lepotama, pravi biser Slovenije.
Prijatan i bezbrižan odmor među prijateljima! Ovo je slogan Hotela Krim na Bledu koji je osnovan pre više od 50 godina. Hotel se nalazi u centru Bleda, na 100 metara od jezera i u blizini sportskog kompleksa. U prelepom prirodnom okruzenju pored jezera i nudi sve sto je gostu potrebno za opustanje i aktivan odmor.

Detaljnije...


Rikli Balance Hotel ****S u sastavu grupe "Sava hotels & resort".

Jedan od naprestižnijih na Bledu, Rikli Balance Hotel (Ex Golf) oživljava tradiciju lokalnog okruženja Bleda sa usmerenjem na održivi razvoj. Hotel je dobio ime po Arnoldu Rikliju, švicarskom lekaru prirodne medicine koji je na Bledu još u 19. veku osnovao prirodno lečilište. U restoranima hotela se služe lokalna i tradicionalna jela, a u wellness sadržajima možete priuštiti  alpsko ili medeno opuštanje.

Detaljnije...


Hotel Jadran *** u sastavu grupe "Sava hotels & resort" - Bled

Hotel Jadran nalazi se na obali Bledskog jezera. Hotel s tri zvjezdice ima pet sprtova sa 45 soba, koje uključuju televizor i kupatilo sa kadom. Neke sobeimaju i pogled na jezero. Za goste hotela na raspolaganju je 15 parkirnih mjesta. U hotelu i sobama na raspolaganju je besplatan Wi-Fi.

Detaljnije...


LIFE HOSTEL SLOVENIA se nalazi u šarmantnom srednjovekovnom gradu Radovljici, poznatom po najvećem broju sunčanih dana u Gorenjskoj. Grad sa bogatim kulturnim nasledem, prekrasnom prirodom, modernim sportskim sadržajima i odlicnom lokacijom duž glavnih saobraćajnica nudi neograničene mogućnosti aktivnog odmora, razgledanja, , istraživanja njene kulture i netaknute prirode i posete brojnim događajima tokom cele godine.

 

Detaljnije...


Hotel Kompas**** se nalazi u samom srcu Bleda. Izgrađen u originalnom alpskom stilu, harmonično se uklapa sa prirodnim okruženjem, koje karakterišu visoke visoravni i vrhovi Julijskih Alpa. Jedinstvena lokacija pruža posetiocima nezaboravan pogled na Bledsko jezero i dvorac. Posebno očaravajuća karakteristika hotela je njegova terasa, gde se možete opustiti, prepustite se suncu i kupati unutar zastakljenog bazena koji nudi jedinstveni pogled na jezero. Masažni bazen i saune osiguravaju savršenu opuštenost, a tu su i fitness centar i teren za skvoš za one koji žele nešto aktivniji odmor.

Detaljnije...


Hotel Best Western Premier Lovec 4* je smešten u srcu Bleda, na svega par koraka od Bledskog jezera. Iz hotela se pruža veličanstven pogled na jezero i okolne Alpe. U ponudi ima besplatan bežični internet u zajedničkim prostorijama i besplatan parking u sklopu objekta.

Možete se opustiti u spa centru hotela Lovec, koji uključuje zatvoreni bazen, hidromasažnu kadu i saune. Masaže su vam na raspolaganju na zahtev.

Detaljnije...


Porodični Hotel Krek smešten je u dolini između Julijskih Alpa (Triglavski nacionalni park) i planinskog lanca Karavanke u novom poslovnom i šoping kvartu TNC u Lescama. Lesce je udaljeno od Bleda samo 4 km, od centra Radovljice 4 km i od Save 1 km.  U ovom aranžmanu SKIPass Julijski Alpi vam omogućava divno skijanje sa ove destinacije jer se nalazi blizu auto-puta. Autoput A2 Ljubljana-Jesenice - izlaz br. 3 Lesce, Bled - u prvom kružnom toku skrenite levo, pa u drugom opet levo.

 

Detaljnije...