hotel victoria12

Hotel Victoria Complex**+  „Sve u jednom“ Ovaj renovirani smeštajni kompleks, gde vlada porodična atmosfera, (počev od vlasnika do gostiju koji dolaze iz Italije i Engleske ), idealan je za svaki tip odmora, jedino se ne preporučuje „tineidžerima“ jer mora da se poštuje mir.
Smešten je u centru Trulosa, udaljen je 300 m od ove plaže i 9,5 km od centra grada Skiatosa. Jedina mana je to što se pogled ne pruža na more, već na bujno zelenilo brežuljaka Skiatosa. Bus stanica 19 udaljena je 50 metara.

Detaljnije...


filoxenia-hotel-skiatos9.jpg

Hotel Filoxenia u centru grada i blizu plaže: Nalazi se nedaleko od glavne ulice grada Skiatosa – Papadiamanti. Udaljenost od luke je oko 350 metara, a najbliža plaža Megaliamos, nalazi se na 400 m od ovog hotela.
Sve sobe su renovirane 2008. godine i imaju kupatilo sa TWC-om, balkon ili terasu i poseduju individualnu klimu, SAT TV, frižider. Hotel ima Wifi internet, recepciju, telefon, parking... Pospremanje soba vrši se svakog dana, dok je promena posteljine i peškira 3 puta sedmično.

Detaljnije...


Hotel Pothos se nalazi u strogom centru grada Skijatosa, nedaleko od glavne ulice Papadiamantis, koja predstavlja pešačku zonu i srce samoga grada.
Od hotela do mora i stare luke Skijatosa ima svega 100ak metara. Pothos poseduje veliku, vegetacijom ukrašenu baštu, koja ujedno predstavlja i restoran hotela. Hotelske sobe su renovirane i opremljene: klima uređajem, TV, sefom, balkonom sa pogledom na baštu. Hotel Pothos je odličan izbor za mlade parove, grupe prijatelja i sve one koji žele da budu u centru zbivanja na Skijatosu.

Detaljnije...


vila anna maria5

Vila Anna Maria je smeštena na najboljoj lokaciji nepunih 400m od peskovite plaže Agia Paraskeve, ovaj moderni kompleks okružen bujnom vegetacijom, podignut je na možda i najlepšem brdu Skiatosa, 8 km od grada, s divnim pogledom na na zaliv.
U svojoj ponudi raspolaže potpuno opremljenim studijima i apartmanima. Studio podrazumeva prostranu sobu za 2/3 osobe dok apartman nudi dve odvojene spavaće sobe i dnevnu sobu a pogodan je za 2/4 osobe.

Detaljnije...


vila-houlis-angelika1.jpg

Vila Houlis Angelika - Nalazi se u gradu Skiatosu, na kružnom putu od grada ka plažama. Tačnije, smeštena je između stanice br. 2 i br 3 odakle se veoma lako stiže do svih plaža na južnoj strani ostrva.

Ova vila poseduje studije za 2 ili 3 osobe sa singl (odvojenim) krevetima, čajnom kuhinjom, kupatilom sa TWC-om i terasama. Svi studiji imaju klima uređaje, TV, frižider, kao i neophodno posuđe u kuhinji. Terase su individualne sa garniturom za sedenje.

Detaljnije...