Boedette rezidencija se nalazi između kvartova Bruieres i Reberti 1850. Rezidencija se sastoji od dve zgrade sa po osam spratova sa liftovima. Idealan položaj u odnosu na skijalište. Iz zgrade se se na skijama stiže do polaznih stanica žičara, a u povratku se skijama dolazi do ulaza u zgradu.

Na raspolaganju je ostava za skije kao i parking. U neposrednoj blizinu su prodavnice za snabdevanje, ski servis, ....

Detaljnije...


Rezidencija Les Côtes d'Or se sastoji od 3 zgrade (chalets) Bossons, Courmayeur i Argentière. Nalazi se u delu Les Menuiresa na lokaciji Reberty 1850.  Svaka od njih ima 14 do 15 aparmana ili studija u strukturi od četvoro krevetnih do 12-o krevetnih. Većina apartmana ima i balkon sa pogledom na stazu jugozapadne orjentacije.
Svaki apartman je jedinstven, uređen i opremljen na drugačiji način. Većina je i renovirana, a po konforu se dele u dve klase - Clasic i Comfort.

Detaljnije...


balc d olympe

Apartmani Les Balcons D'Olympie se nalaze u sedmospratnoj zgradi, u oblasti Preyrand 500 m, od centra Les Menuires-a, i u neposrednoj blizini ski liftova (50m). Oblast Preyrand je povezana sa ostalim oblastima Les Menuires-a sa besplatnim shutle mini busevima koji saobraćaju od 08.00-23.00h.

Detaljnije...


necou

Apartmani Necou se nalaze u oblasti Reberty 2000, na samoj stazi (ski-in/ski-out) na nadmorskoj visini od 2000 metara i pružaju veličanstven pogled na skijalište. Oblast Reberty je povezana sa ostalim oblastima Les Menuires-a sa besplatnim shutle mini busevima koji saobraćaju na svakih 20 minuta.

Detaljnije...