aparthotel vucko

Aparthotel Vučko ima na raspolaganju 45 apartmana opremljenih po principu inteligentne tehnologije boravka i korišćenja usluga. Većina apartmana je orijentisana ka jugu i ima pogled na ski staze i vrh Jahorine. Posebna odlika lokacije je blizina ski staza (svega 50 m), kao i osunčanost tokom celog dana.

Detaljnije...


apartmani djokanovic

Apartmani Đokanović se nalaze na glavnom putu, između Rajske doline i Hotela Bistrica, na svega 150m od žičara Poljice. Objekat je neposredno do hotela Board.

Detaljnije...


Hotel Bistrica je izgrađen za potrebe XIV Zimskih olimpijskih igara 1984. godine i kategorisan je sa 3 zvezdice. Raspolaže sa 152 komforne sobe i 8 apartmana, što ukupno cini 320 osnovnih i 80 pomocnih ležajeva. Struktura soba je različita: jednokrevetne, dvokrevetne i dvokrevetne sobe sa pomoćnim ležajevima, a svaka soba ima kupatilo, TV, satelitski program i direktnu telefonsku liniju.

Detaljnije...


hotel board

Hotel Board se nalazi na glavnom putu između Rajske doline i hotela Bistrica, na 1.550 m nadmorske visine. Lociran je u samom središtu skijaškog centra, uz glavni put i na samo 150 m od žičare "Poljice". Lako i brzo dostupne su sve skijaške staze i žičare SKI centra na Jahorini. Hotel raspolaže sopstvenim parkingom za vozila gostiju.

Detaljnije...


hotel kosuta

Ugodan odmor pružice vam renovirani hotel "Košuta", izgradjen u neposrednoj blizini žicara Ogorelica I i II. Hotel raspolaže sa 186 ležajeva, raspoređenih u 39 dvokrevetnih, 13 trokrevetnih i 17 četvorokrevetnih soba, kao i 4 apartmana . Svaka soba ima centralno grejanje, televizor, telefon i kupatilo.

Detaljnije...


hotel san

Hotel SAN se nalazi na odličnoj lokaciji u samom centru Jahorine, na 1610mnv, između hotela Jahorina i Košuta, i udaljen je samo 50m od žičare dvoseda Ogorjelica II.
Hotel raspolaže sa 18 komfornih i kvalitetno opremljenih soba sa mini barom, satelitskom televizijom i telefonom.
U hotelskom sadržaju je i restoran sa 50 mesta, moderno opremljen klub sa kaminom, sauna, studio za relaksacionu i fizikalnu masažu, kao i ski rental sa sopstvenom ski školom.

Detaljnije...


hotel snjesko

Hotel Snješko je savremeni, novosagrađeni objekat na Jahorini, koji se nalazi na izuzetno atraktivnoj lokaciji, neposredno iznad početaka žičara na Poljicama (starog dvoseda, novog šestoseda i tanjira). Hotel je kvalitetne gradnje i modernog enterijera koji je efektno uklopljen sa planinskim stilom u kome preovlađuju prirodni materijali i autentični etno detalji.

Detaljnije...


pansion lucic

Provedite nezaboravne trenutke Vašeg odmora, u srcu Olimpijske lepotice Jahorine, na 1347 metara nadmorske visine, boraveći u pansionu Lučić.

Detaljnije...


pahuljica

Hotel Pahuljica, smešten je na najatraktivnijoj lokaciji olimpijske lepotice Jahorine, Poljicama. Na nadmorskoj visini od 1550 metara, udaljen je samo 20 metara od žičara. Predstavlja idealno mesto za odmor kako pravih zaljubljenika skijaških sportova tako i rekreativaca te porodica sa decom. (Baby Lift se nalazi odmah ispod hotela).

Detaljnije...


pansion sport

Moderno opremljeni apartmani i veliki restoran u sklopu objekta su aduti za ugodan boravak u pansionu Sport, koji se nalazi na samom početku staze Poljice, najatraktivnijem delu Jahorine. Poseduje odličan ski rental i servis skijaške i snowboard opreme i nudi čitav spektar proizvoda austrijskog proizvodjača Fischer. Objekat poseduje sopstveni parking, menjačnicu, prodavnicu i restoran koji je nadaleko čuven po svojoj kuhinji.

Detaljnije...


pansion winter

Novoizgrađeni objekat Winter je izgrađen u planinskom stilu nalazi se u vikend naselju hotela Šator, u neposrednoj blizini kafića Peggy. Udaljen je svega 100ak metara od ski staza. Za odlazak i za povratak sa skijanja nije vam potreban prevoz ili pešačenje - samo skije kojima odlazite i dolazite sa staze ravno pred pansion. Pansion se sastoji od dva prostrana apartmana, dvokrevetnih, trokrevetnih i četvorokrevetnih soba. Apartmani su za 6 i 8 osoba. Sastoje se od luksuzno opremljenog dnevnog boravka sa TV-om, kuhinjom, kupatilom i sa po dve sobe. Sve sobe u objektu poseduju kupatilo i TV. Grejanje je centralno. Kapacitet objekta je 50 ležajeva. U pansionskom delu objekta nalazi se restoran i kamin sala. U domaćinski toplom i prijatnom ambijentu, stvorenom za druženje i odmor, nikada vam neće biti dosadno. Obilna i kvalitetna domaća kuhinja zadovoljiće sigurno i vaš ukus. Za razliku od skupih hotela "Pansion Winter" nudi vam mogućnost da osetite kako izgleda jedan pravi skijaški odmor…

Detaljnije...


vila rog

Vila Rog se nalazi u naselju Šator. Obezbedjen je parking ispred vile, a skijasi do staze idu ravno na skijama. U vili moze udobno da se smesti do 30 osoba. Poseduje sobe razlicitih struktura i apartman, kao i veliki dnevni boravak za druženje koji pruža pravi planinski ugođaj!

Detaljnije...


3599960 HotelLavina Jahorina

Hotel Snežna Kraljica nalazi se direktno na stazi 'Ogorijelica', na nadmorskoj visini od 1600m. Hotel Snežna Kraljica raspolaže sa 18 dvokrevetnih, trokrevetnih i četvorokrevetnih soba.

Detaljnije...


Hotel Nebojša nalazi se na najsunčanijem delu olimpijske lepotice Jahorine na nadmorskoj visini od 1600m gde će vam ljubazno i profesionalno osoblje uvek biti na raspolaganju.Hotel "Nebojsa" ima sopstveni ski lift i ski stazu koji su namjenjeni za sve pocetnike u skijanju.

Detaljnije...


Hotel Kristal se nalazi na platou Poljica u ambijentu slikovite i raskošne kristalne lepotice. Veliki je broj razloga da ljubitelji prirode, sporta i rekreacije postaje ovaj hotel i uživanju u idealnim snežnim terenima i ski stazama Jahorine. Pored hotela se nalazi I ski lift za najmlađe, dvosedežnica,  šestosedežnica I ski lift Poljice.

 

Detaljnije...


Novoizgrađeni objekat smešten između doline Poljice i vikend naselja u oblasti Balvaniste. Udaljen je 200 m od ski staze sa kojom je povezan uređenom stazom, kojom je moguće proći na skijama.

Detaljnije...


Objekat Planinska idila je kuća sa recepcijom koji se nalazi na odličnoj lokaciji a ima i direktan pristup skijalištu.

Detaljnije...


Na najljepšoj lokaciji na Jahorini, udaljen svega 50 metara od ski-liftova Ogorjelica 1 (šestosjed) i Ogorjelica 2 (dvosjed), na oko 1600 metara nadmorske visine u planinskom stilu sa panoramskim pogledom na šumovite padine nalazi se novoizgrađeni hotel „Dva javora“.

Detaljnije...


Vila Tamara Jahorina je izgradjena i otvorena za goste u decembru 2012. Smešten na 3 km od skijališta Jahorina, centar Pala je udaljen 8 km. Poljice, kao I Poljice ski lift su udaljeni 3,4 km. Centar Sarajeva je udaljen 30 km. Hotel Vila Tamara nudi sobe sa besplatnim bežičnim internetom.

Detaljnije...


Pansion Konak nalazi se na samoj stazi u Rajskoj dolini, blizini skijaške staze Skočine i šestoseda Prače. Udaljenost od ski staze Zeljo je 50m, od Olimpika 100m. Dakle, imate sve na jednom mestu, lep smeštaj, komforne sobe, apartman, tradicionalnu domaću hranu, muziku i najbolje zabave u planini tokom 24 sata.

Detaljnije...