Rezidencija Pra Sainte Marie je nova apartmanska zgrada koja se nalazi na 1630 m/nv u malom zaseoku Sainte Marie, u skijaškom području Vars. Sa svojom posebnom lokacijom u podnožju "Olympique" ski staze i samo nekoliko minuta od četvorosede žičare, ova rezidencija nudi direktan pristup ski oblasti Foret Blanche (Vars - Risoul) sa 185 km ski staza i 52 žičare pravo na vašem pragu.

Detaljnije...


Aparmansko naselje "Les Chalets des Rennes" u ski centru Vars se sastoji od nekoliko četvorospratnih apartmanskih kuća sa liftom izgrađenih 2008. godine u tradicionalnom alpskom stilu. Položaj omogućava jednostavan pristup zimskim aktivnostima i ostalim sadržajima ski centra. Od centra Varsa je udaljeno oko 400m, a od ski staze 100m. Najbliža prodavnica i restoran je na 250 m. Objekat poseduje skijašnicu.  Ski autobus koji saobraća po mestu je besplatan.

Detaljnije...


Apartmanska zgrada "Les Mirtilles" u Varsu nalazi se na 1850 mn/v, u samom centru mesta samo 150-200 metara od skijaških staza i žičara. Svojim položajem omogućava jednostavan pristup prodavnicama i svim drugim aktivnostima i sadržajima u centru naselja - supermarketima, prodavnicama, restoranima, barovima, diskotekama, bioskopima i pozorište.

Detaljnije...


Komforne  triplex chalete - kućice za 10 osoba na tri nivoa, izgrađene su 2006. godine. Ovaj objekat nalazi se 300 metara od centra Varsa i 50 metara od ski staza. U prizemlju se nalazi dnevna soba sa krevetom  za dvoje, TV, kompletno opremljena kuhinja, WC i terasa. Na prvom spratu se nalazi spavaća soba sa krevetom za dvoje i jedna soba sa dva kreveta ili ređe krevetom na sprat, kao i wc i kupatilo. Na drugom spratu je struktura i raspored sličan rasporedu na prvom spratu.

Detaljnije...


Ecrin des Nieges - Apartmanska zgrada u Varsu na 1850 mn/v, u neposrednoj blizini 6-sede žičare Sibières, 150 m od centra mesta, restorana, prodavaonica i ski škole. U prizemlju zgrade se nalazi recepcija i lobby sa otvorenim kaminom, a u donjem etažu je prostorija za ski opremu sa ormarićima za skije za svaki apartman i podzemna garaža za automobile. Zgrada ima ukupno 39 apartmana, moderno uređenih sa enterijerom od prirodnog drveta. Svi apartmani imaju mikrotalasnu rernu, mašinu za pranje posuđa i TV.

Detaljnije...


3

Rezidencija Albane projektovna je u tipičnom alpskom stilu i nalazi se neposredno do ski staza, kao i minimarketa i prodavnica. U okviru rezidencije se nalazi i otvoreni bazen sa toplom vodom. Poseduje 1/4, 1/5 i 1/6 apartmane.

Detaljnije...