Val Thorens - sedmodnevni ski aranžmani


Sedmodnevni ski aranžmani u 3 Doline, Dolina Bellville Val Thorens i Les Menuires...

Najelitnije evropsko i svetsko skijalište. Osetite i vi šta  znači snežno prostransvo od 600km staza, ogroman broj gondola i žičara, turistička mesta koja su u potpunosti podređena potrebama skijaša. Skijajte u oblasti Tri Doline, najvećem ski centru u Evropi. Provedite nezaboravne trenutke skijajuću 7 dana na mestu u kome bi svaki skijaš poželeo da bude.

U organizaciji SkiBusa organizuju se sedmodnevni aranžmani u 3 Doline. Smeštaj je predviđen u najvećoj i najčuvenijoj Dolini BellVille, koja sama poseduje oko 300 km ski staza. Smeštaj je u apartmanima u čuvenom Val Thorensu (2300mnv - najvišlje turističko mesto u Evropi).

Polasci su petkom, a povratak je naredne nedelje (sedam dana boravka i dva dana puta).

U Aranžman je uključen:
 - prevoz na relaciji Beograd - Val Thorens - Beograd,
 - smeštaj u izabranim apartmanima i
 - šestodnevni ski pas za gornji deo Doline BellVille, odnosno za skijalište Val Thorenss sa 150 km ski staza.

Moguće je doplatiti ski pas za celu dolinu BellVille (Val Thorens + Les menuires) - 300 km ili za ceo sistem 3 Doline (Val Thorens + Les menuires + Meribel + Courchavel) - 600km.


Aktuelni aranžmani za ovu ponudu:

Trenutno nema aktuelnih aranžmana za ovu ponudu.

Detaljnije o ski centru: Tri doline - Les 3 vallees

Snežni dragulj Francuske sa neverovatnih 600 km staza!

Tri doline raj u Alpima, najprestižnije Francusko skijalište, najviši skijaški centar u Evropi, deo najvećeg skijaškog kompleksa na svetu. Ako mislite da to nije dovoljno, znajte da nigde više ne možete dobiti.

Detaljnije...