Klasični sedmodnevni aranžmani na Jahorini - smene su subotom ili nedeljom

U saradnji sa Olimpijskim centrom Jahorina i hotelima u ovom ski centru SkiBus tokom zime organizuje PROMOTIVNE sedmodnevne skijaške aranžmane. U određenim terminima biće organizovana ski škola za decu.

Ski centar Jahorina je od leta 2017. veliko gradilište. Uređene su postojeće i prosečene nove skijaške staze, napravljeni novi ski liftovi, izvedeno kompletno obeležavanje i signalizacija staza, urađena akumulacija i sproveden sistem veštačkog osnežavanja. Veliki trud i rad je uložen na unapređenje ski centra i vraćanje starog sjaja ovoj olimpijskoj planini. Danas je Jahorina jedno od najboljih skijališta regiona.

Detaljnije o ponudi...

Petak, subota i nedelja na Jahorini, sa puna 3 dana skijanja!

U saradnji sa OC Jahorina, SkiBus oraganizuje PROMOTIVNE produžene ski vikende na Jahorini sa puna 3 dana skijanja tokom januara, februara i marta. Usluga uključuje 3 polupansiona u hotelu Bistrica na Jahorini, sa produženim boravkom (zadnjega dana boravka se izlazi iz hotela tek nakon skijanja) i 3-dnevni skipas.
Ovaj specijalno kreiran promo produženi ski vikend, sa puna tri dana skijanja, ima za cilj da se uverite da Jahorina nije kao što je bila. Da je nova, drugačije odevena i oblikovana, skijaški modernizovana i osavremenjena..

Detaljnije o ponudi...

Sretenjsko skijanje je danas postalo vrlo popularno i u mnoštvu skijaških aranžmana tokom praznika u ponudi je i mogućnost skijanja na dve olimpijske planine iznad Sarajeva - Jahorine i Bjelašnice.

Tokom trajanja aranžmana smeštaj se realizuje u nekom od hotela u Sarajevu što će upotpuniti vaš boravak i ponudi obilje sadržaja i gastronomskih užitaka. Skijanje se realizuje prema planu i rasporedu posete ski centrima Jahorina i Bjelašnica.

Detaljnije o ponudi...

                Petak-subota-nedelja: Trodnevno skijanje na Staroj Planini po ceni dva dana

Petak: 02:00 Polazak sa parkinga Sava centra, dolazak u turistički kompleks Babin Zub (oko 8:00), doručak u hotelu, ulazak u smeštaj i spremanje za skijanje, pun skijaški dan, večera u hotelu.
Subota: Doručak u hotelu, pun skijaški dan, večera u hotelu.
Nedelja: Doručak, celodnevno skijanje u ski centru Babin zub na Staroj planini, ulazak u sobe i spremanje za povratak, večera, polazak za Beograd.

Aranžnan uključuje prevoz na relaciji Beograd - Stara Planina (Babin zub) - Beograd, dva noćenja, kao i šest obroka (tri doručka i tri večere) u smeštajnom objektu koji konkretnog vikenda bude u ponudi.

Aktuelni aranžmani za ovu sezonu:

Detaljnije o ponudi...

BJELAŠNICA / BJELAŠNICA + JAHORINA - sa smeštajem u SARAJEVU - višednevni ski aranžmani

U toku zimske sezone SkiBus organizuje ove jedinstvene skijaške aranžmane, sa smeštajem u Sarajevu. Smeštaj je na Ilidži u jednom od dva velelepna hotela, Hollywood 4* i Hills 5*, koji obiluju mnogobrojnim sadržajem za goste. U ponudi su višednevni aranžmani, od trodnevnih do sedmodnevnih
Skijašima je na raspolaganju više skijaških paketa: od skijanja samo na Bjelašnici, do mogućnosti ski safarija gde bi u jednom programu skijali i na Jahorini i na Bjelašnici.


Posebnu vrednost ovog programa čini sama destinacija na kojoj se boravi, jer Sarajevo sa svojim autentičnim šarmom, u idiličnom zimskom ambijentu, nikoga neće ostaviti ravnodušnim. Izuzetno bogat sadržaj kojima raspolažu hoteli koji su u ponudi, značajno obogaćuju vrednost ovog ski aranžmana.

Detaljnije o ponudi...