Isola 2000 & Auron - skijajte u dva ski centra južnih Alpa


Francuski Alpi - Isola 2000 i Auron - dva ski centra, 255km ski staza - 7dnevni aranžmani

Skijajte sa pogledom na Mediteran

Tokom januara i marta meseca SkiBus organizuje sedmodnevne ski aranžmane, sa smeštajem u ski centriu Isola2000, u Francuskoj. Aranžman obuhvata autobuski prevoz, smeštaj na bazi sedam noćenja i 6-dnevni skipas. Pored skijanja u ski centru Isola 2000 sa 120 km ski staza, postoji mogućnosti da se skija i u susednom u ski centru Auron koji ima 135 km ski staza. Skipas važi za oba skijališza koja zajedno obuhvataju 255 km ski staza. Udaljenost ova dva skijališta je svega 40 kilometara. Ski pas je jedinstven za oba ski centra, koja zajedno imaju 255km ski staza. Smeštaj je u izabranim četvorokrevetnim i šestokrevetnim apartmanima. Sa vrhova ovih ski centara, kada je vedro može se videti Sredozemno more, što predstavlja pravi užitak. U povratku je planiran celodnevni obilazak Nice...

 

        Polasci su petkom, a povratak je naredne nedelje (sedam dana boravka i dva dana puta).

U povratku je planiran obilazak Nice... Za one koji bi i pre toga želeli da posete Nicu, lokalni autobusi svakodnevno saobraćaju po krajnje simboličnoj ceni od 1 euro. Uz dalje korišćenje javnog gradskog prevoza do Kana i Monte Karla, postoji mogućnosti da se obiđe gotovo cela Azurna obala. Zbog karakteristika ski centra Isola2000, niske cene i dodatnih pogodnosti koje omogućava jeftin prevoz do obližnjih gradova, ovaj aranžman posebno pogoduje porodicama, studentima (jer je moguće da i oni koji ne skijaju imaju bogat i sadržajan program). Mnogo snega i sunca i 255 km staza koje će zadovoljiti i najzahtevnije skijaše dovoljan su razlog da posetite ovu destinaciju...


Aktuelni aranžmani za ovu ponudu:

Trenutno nema aktuelnih aranžmana za ovu ponudu.

Detaljnije o ski centru: Isola 2000

Lociran u srcu južnih Alpa, u planinskom masivu Merkantur, ski centar Isola2000 sadrži 120 kilometara ski-staza koje se protežu od 1800 do 2610 metara nadmorske visine. Skijalište zauzima preko 2000 hektara i okruženo je sa 15 planinskih vrhova visokih od 2450 do 2974 metara. Nalazi se na granici Francuske i Italije na samo 90-tak kilometara od mondenskih Monte Karla, Nice i Kana.
Zbog mikroklimatskih uslova koji vladaju ovom regijom, Isola2000 spada u najsunčanije ski centre Evrope, ali se takođe, zbog uticaja vlažne klime koja dolazi sa mora, može pohvaliti i velikom količinom snežnih padavina.

Detaljnije...

Detaljnije o ski centru: Auron


Ski centar Auron se nalazi na Alpima u južnoj Francuskoj na oko 40 kilometara od ski centra Isola2000. Ski centar ima 135 kilometara uređenih staza, koje pokrivaju 110 ski topova. Sadrži 42 staze od čega su 9 crnih, 15 crvenih, 16 plavih i 2 zelene. Takodje postoji veliki broj off piste terena, a skijašima je na raspolaganju i skijanje kroz šume  Ariša, specifičnog listopadnog četinara, koji  je karakterističan za ovu oblast..

Detaljnije...