Eleones (Grčka) - dečiji letnji kamp na moru


Tokom celog leta, po smenama od juna do septembra, SkiBus organizuje svoj Dečiji letnji kamp u Grčkoj na moru u KAMPU ELEONES. Organizacija podrazumeva autobuski prevoz iz više gradova u Srbiji do kampa Eleones i sedam punih pansiona u kampu (doručak, ručak i večera, sa dodane dve užine) u osam dana boravka koji je upotpunjen obiljem sadržaja i aktivnosti vođenim od strane stručnih trenera i animatora. U povratku je predviđena celodnevna poseta aqua parku u Solunu, drugom po veličini aqua parku u Grčkoj.

Kamp Eleones se nalazi u mestu Gomati na Halkidikiu, u prostoru između Sitonije i Atosa, oko 100 km udaljen od Soluna, a 30 km pre gradića Uranopolisa. Leži u pojasu netaknute prirode, na samom moru, potpuno distanciran od bilo kog naseljenog mesta, pa je samim tim izopšten od turista, gužvi, gradske verve. Eleones poseduje sopstvenu "divlju" peščanu plažu, označenu plavom zastavicom i "mestom prirodne lepote", na kojoj mogu da uživaju isključivo polaznici ovoga kampa. Za razliku od drugih sličnih letnjih kampova, koji ne poseduju svoju privatnu plažu i gde je deci tokom dana vremenski ograničen boravak na moru (limitiran često na svega 60 minuta), u Eleonesu je svim našim gostima boravak na plaži moguć nekoliko sati u prepodnevnim i isto toliko u poslepodnevnim satima.

Kamp nudi savršeno okruženje za letnje avanture i sportske aktivnosti. Cilj kampa je podsticanje druženja kroz svakodnevne aktivnosti ispunjene uživanjem, zabavom i kreativnošću. Deca će uživati u prijatnom ambijentu i obilju aktivnosti i sdaržaja koje se realizuju pod nadzorom stručnih trenera i animatora na više od 20 sportskih terena. Pogledaj detaljnije o kampu..

Smeštaj je u višekrevetnim bungalovima izgrađenim u tradicionalnom grčkom stilu (5, 6, 7 kreveta na sprat po sobi). Svaka soba ima po jednog dežurnog pratioca, koji brine o svim potrebama gostiju iz te smeštajne jedinice.

Poseban akcenat u kampu se stavlja na bezbednost i brigu o deci. Sve aktivnosti se stoga sprovode striktno uz stručni nadzor i kontrolu profesionalnih trenera i animatora. Kada je plaža otvorena (otvorena kapija za izlazak na plažu) i kada su deca na moru, sve vreme su pod budnim okom spasilačke službe kampa. Za zdravstveni zaštitu, što je posebno važno naglasiti, brinu 24 sata dostupni lekari, koji rade u ambulanti (mini domu zdravlja) koja se nalazi u prostoru u okviru samog kampa.

Za decu je obezbeđan pun pansion koji uključuje tri obroka i dve užine - poslastice. Kuvari sa dugogodišnjim iskustvom pripremaju odličnu domaću hranu koju će deca obožavati. Plan ishrane kreiraju nutricionisti kako bi obezbedili uravnoteženu i zdravu ishranu za svu decu tokom celog boravka.

Polaznici kampa mogu biti sva deca uzrasta od 7 do 18 godina. To znači da je namenjen svim školarcima, bilo da su oni uzrasta osnovne ili srednje škole. Posebno je ovaj letnji koncept interesantan sportskim kolektivima, klubovima, dečijim organizacijama, jer veliki broj sportskih terena omogućava da svaka organizacija samostalno koncipira sopstveni program rada i boravka za članove svoje grupe.

Sve smene se organizuju u varijantama 7 dana boravka. U određenim smenama ili na poseban zahtev grupa, boravak može trajati više ili manje dana u odnosu na standardnih sedam dana. Usluga je na bazi punog pansiona (doručak, ručak i večera) sa dve dodatne užine. Hrana se servira na bazi samoposluživanja u velikom restoranu u centralnom delu kampa. Nakon sedam noćenja (sa navedenom uslugom), sa punih osam dana boravka u kampu, poslednjeg dana, pre povratka za Srbiju, organizuje se celodnevna poseta aqua parku u Solunu (drugi najveći aqua park u Grčkoj), gde će se i ručati.

Za LETO 2024. biće organizovano 6 smena u kampu i to:

   1.) 09-16. jun 2024.
   2.) 26. jun - 03. jul 2024.
   3.) 31. jul - 07. avgust 2024.
   4.) 07 - 14. avgust 2024.
   5.) 14 - 21. avgust 2024.
   6.) 21 - 28. avgust 2024.

Cene kampa po svakoj smeni i uzrastu polaznika, sa svim neophodnim detaljima i uslovima, možete videti u našim brošurama, bilo u elektronskom ili paprirnom formatu. Takođe sve cene i uslovi će transparentno biti objavljene na web adresi našeg kluba. POGLEDAJ ARANŽMANE ZA ELEONES KAM ZA LETO 2024.
ELEONES - letnji kampAktuelni aranžmani za ovu ponudu:

ELEONES kamp - letnji dečiji kamp na moru u Grčkoj - LETO 2024.

ELEONES kmap - Letnji dečiji kamp na moru u Grčkoj - LETO 2024. U letnjoj sezoni 2024. orgaizovaćemo dečije letnje kampove na moru u kampu Eleones koji se nalazi u mestu Gomati na Halkidikiu, u prostoru između Sitonije i Atosa, oko 100 km udaljen od Soluna, a 30 km pre gradića Uranopolisa. Lociran je u pojasu netaknute prirode, na samom moru, potpuno distanciran od bilo kog naseljenog mesta, pa je samim tim izopšten od turista, gužvi, gradske verve. Eleones poseduje sopstvenu "divlju" peščanu plažu, označenu plavom zastavicom i "mestom prirodne lepote", na kojoj mogu da uživaju isključivo polaznici ovoga kampa.

Kamp nudi savršeno okruženje za letnje avanture i sportske aktivnosti. Cilj kampa je podsticanje druženja kroz svakodnevne aktivnosti ispunjene uživanjem, zabavom i kreativnošću. Deca će uživati u prijatnom ambijentu i obilju aktivnosti i sdaržaja koje se realizuju pod nadzorom stručnih trenera i animatora na više od 20 sportskih terena. Za decu je obezbeđan pun pansion koji uključuje tri obroka i dve užine - poslastice.

Poseban akcenat u kampu se stavlja na bezbednost i brigu o deci. Sve aktivnosti se stoga sprovode striktno uz stručni nadzor i kontrolu profesionalnih trenera i animatora. Kada je plaža otvorena (otvorena kapija za izlazak na plažu) i kada su deca na moru, sve vreme su pod budnim okom spasilačke službe kampa. Za zdravstveni zaštitu, što je posebno važno naglasiti, brinu 24 sata dostupni lekari, koji rade u mini domu zdravlja koji se nalazi u prostoru u okviru samog kampa. Pogledaj detaljnije o ELEONAS kampu..

Za LETO 2024. biće organizovano 6 smena DEČIJEG LETNJEG elenes kampa:
   1.) 19-26. jun 2024. - polazak 18. jun, povratak 27. jun
   2.) 26. jun - 03. jul 2024. - polazak 25. jun, povratak 04. jul
   3.) 31. jul - 07. avgust 2024.
- polaza 30. jul, povratak 08. avgust
   4.) 07 - 14. avgust 2024.
- polazak 06. avgust, povratak 15. avgust
   5.) 14 - 21. avgust 2024.
- polazak 13. avgust, povratak 22. avgust
   6.) 21 - 28. avgust 2024.
- polazak 20. avgust, povratak 29. avgust

Detaljnije...

Detaljnije o destinaciji: ELEONES - dečiji letnji kamp na moru


Kamp Eleones
se nalazi u mestu Gomati na Halkidikiu, u prostoru između Sitonije i Atosa, oko 100 km udaljen od Soluna, a 30 km pre gradića Uranopolisa. Leži u pojasu netaknute prirode, na samom moru, potpuno distanciran od bilo kog naseljenog mesta, pa je samim tim izopšten od turista, gužvi, gradske verve. Eleones poseduje sopstvenu "divlju" peščanu plažu, označenu plavom zastavicom i "mestom prirodne lepote", na kojoj mogu da uživaju isključivo polaznici ovoga kampa.
Kamp nudi savršeno okruženje za letnje avanture i sportske aktivnosti. Cilj kampa je podsticanje druženja kroz svakodnevne aktivnosti ispunjene uživanjem, zabavom i kreativnošću. Deca će uživati u prijatnom ambijentu i obilju aktivnosti i sdaržaja koje se realizuju pod nadzorom stručnih trenera i animatora na više od 20 sportskih terena.

Za decu je obezbeđan pun pansion koji uključuje tri obroka i dve užine - poslastice. Kuvari sa dugogodišnjim iskustvom pripremaju odličnu domaću hranu koju će deca obožavati. Plan ishrane kreiraju nutricionisti kako bi obezbedili uravnoteženu i zdravu ishranu za svu decu tokom celog boravka.
Poseban akcenat u kampu se stavlja na bezbednost i brigu o deci. Sve aktivnosti se stoga sprovode striktno uz stručni nadzor i kontrolu profesionalnih trenera i animatora. Kada je plaža otvorena (otvorena kapija za izlazak na plažu) i kada su deca na moru, sve vreme su pod budnim okom spasilačke službe kampa. Za zdravstveni zaštitu, što je posebno važno naglasiti, brinu 24 sata dostupni lekari, koji rade u mini domu zdravlja koji se nalazi u prostoru u okviru samog kampa.

Detaljnije...