Vila Anna Maria

Vila Anna Maria je smeštena na najboljoj lokaciji nepunih 400m od peskovite plaže Agia Paraskeve, ovaj moderni kompleks okružen bujnom vegetacijom, podignut je na možda i najlepšem brdu Skiatosa, 8 km od grada, s divnim pogledom na na zaliv.
 
U svojoj ponudi raspolaže potpuno opremljenim studijima i apartmanima. Studio podrazumeva prostranu sobu za 2/3 osobe dok apartman nudi dve odvojene spavaće sobe i dnevnu sobu a pogodan je za 2/4 osobe. Svaka jedinica ima kupatilo s fenom i peškirima, terasu, SAT TV, a kuhinja je potpuno opremljena. Promena posteljine vrši se dva puta sedmično, dok je pospremanje apartmana i studija svakodnevno. Sobni peškiri se mogu menjati po potrebi, kada gosti zatraže.

Posebno treba istaći ljubaznost domaćice ove neverovatno prijatne vile, čije sve sobe sa terase imaju pogled na more. Za prethodne tri godine možemo reći i da je najveća odlika ove vile bila velika traženost među našim turistima. Proverite i ove godine zašto je tako visoko ocenjen ovaj apartmanski smeštaj na Skiatosu. Možemo jednostavno reći, da se ponosimo jer možemo da Vam ponudimo ovaj smeštaj, na vodećem ostrvu, dok sama vila ima "top lokaciju" na istom.

Posebna pogodnost za one koji letuju na ovom grčkom ostrvu, a dolaze svojim autom je parkong prostor u ograđenom i prostranom dvorištu. U neposrednoj blizini nalaze se prodavnice, supermarket i 4 taverne Budite zato sigurni da ćete ovde izabrati pravi smeštaj za vaš godišnji odmor.