Terme Snovik su novoizgrađen banjsko-termalni kompleks koji sadrži apartmansko naselje  "Hiške na robu gozda", otorene bazene i vodeni park, zatvorene termalne bazene i izuzetan welness centar. Razvoj projetka pomogla je Evropska Unija, a naselje i teme koje su izgrađene i konačno završene 2007. godine posebnu pažnju posvećuju ekologiji i održivom razvoju. Svi apartmani su rađeni od prirodnih materijala, izuzetno su prostrani i kvalitetno opremljeni, a karakteriše ih što imaju ugrađene sistme pametnih kuća.

Detaljnije...Hotel Park se nalazi u centru Ljubljane na lokaciju u gradu koja pruža laku dostupnost svim kulturno istorijskih znamenitosti i strogog centra grada gde možete uživati u ugodnoj šetnji uz posetu brojnim prodavnicama i restoranima. U blizini je autobuske i železnicke stanice. Od tržnog centra udaljen je 1,5km.

Detaljnije...


Bit Centar Hotel - Ljubljana je potpuno renoviran je početkom 2012. godine, a sve sobe imaju nov nameštaj, flat screen TV kao i slobodan Wi-Fi pristup internetu. Tu je i veliki parking prostor ispred hotela za automobile i autobuse. BIT Center Hotel Ljubljana se nalazi 3 km od centra grada Ljubljana, u mirnom delu sa puno zelenila.

Detaljnije...


Plaza Hotel Ljubljana je najveći i najmoderniji hotel u prestonici Slovenije i jedan od najboljih hotela u celoj Sloveniji. Raspolaže sa ukupno 236 soba i luksuznih apartmana. Nalazi u poslovno-trgovačkom i zabavnom "BTC" centru, na nekoliko minuta od starog gradskog jezgra Ljubljabe. U neposrednoj blizini hotela je parking, a pored prolaze linije javnog gradskog prevoza. Gosti hotela mogu besplatno da koriste usluge Atlantis-a najvećeg aqua parka jugoistočne Evrope.

Detaljnije...


Hotel Silvester se nalazi u mestu Cerklje na Gorenjskem na 3 km od Ljubljanskog aerodroma Brnik. Od cenra Ljubljane do hotela automobilom treba 20 minuta, a od ski centra Krvavec 15 minuta vožnje. Do grada je moguće stići autobuskom linijom koja saobraća svakih sat vremena. Do aerodroma je samo tri minute, a moguće su hotel-taxi usluge.
Hotel poseduje restoran, bar, wellnes, biljar sobu i ostavu skija - bicikala.

Detaljnije...


Hotel Raj, kategorisan sa tri zvezdice, je jedan od malobrojnih smeštajnih objekata koji se nalazi na samim padinama ski centra Krvavec na visini od 1600m. Hotelski eksterijer i enterijer je izgrađen u planinskom stilu od kamena i drveta, sa prelepim pogledom na dolinu. U toku zimske sezone do hotela se dolazi glavnom gondolom.
Od smeštaja su gostima na raspolaganju dvokrevetne, trokrevetne i četvorokrevetne sobe (neke imaju sopstvenu terasu), kao i nekoliko luksuzno oopremljenih apartmana. Doručak i večera se služe na bazi švedskoga stola.

Detaljnije...


Hotel Creina se nalazi u centru Kranja, istorijskom, kulturnom i sportskom središtu Gorenjske. Svojim posetiocima nudi mnoga dešavanja i mogućnosti za odmor i rekreaciju. Hotel je na korak od centra i urbanog gradskog života grada, a istovremeno je blizu mnogih zanimljivih seoskih naselja u okolini Kranja. Do ski centra Krvavec se nalazi svega 10-15 minuta vožnje.

Detaljnije...


Hotel Bor i hotel Grad su dva hotela istog gazdinstva, koji se nalaze jedan pokraj drugoga u mirnom i tihom krajoliku jezera pokraj malog slovenačkog mesta Preddvor. Udaljenost ovih smeštajnih objekata do polazne stanice gondole na Krvavecu je svega 9 km.
Hotel Bor ima dosta veći smeštajni kapacitet od starog hotela Grad, starog čak nekoliko vekova . Hotel Bor poseduje standardne hotelske dvokrevetne, trokrevetne i četvorokrevetne sobe, restoran za ručavanje, restoran za doručak, saune i sale za masažu.

Detaljnije...


Moderan hotel kategorije 4* smešten u blizini obilaznice oko Ljubljanie, dobro povezan sa aerodromom, u blizini hale i parka Tivoli na oko 20 minuta hoda od samog centra grada. Do centra se može stići i javnim prevozom, 5 min vožnje autobusom. Autobusko stajalište je od hotela udaljeno 50m.

Hotel poseduje recepciju otvorenu 24h dnevno, lift, restoran, kafe bar, sale za seminare, bežični pristup internetu (wi-Fi) u predvorju hotela. U blizini hotela se nalazi ograničeni broj besplatnih parkirnih mesta. Postoji mogućnost najma automobila i bicikla.

Detaljnije...