Les 3 Vallees - 3 Doline, Dolina Bellville, Les Menuires, Val Thorens, Orelle... Najelitnije evropsko i svetsko skijalište. Osetite i vi šta  znači snežno prostransvo od 600km staza, ogroman broj gondola i žičara, turistička mesta koja su u potpunosti podređena potrebama skijaša.

Skijajte u oblasti Tri Doline, najvećem ski centru u Evropi. Provedite nezaboravne trenutke skijajuću 7 dana na mestu u kome bi svaki skijaš poželeo da bude.


Detaljnije...


Les 3 Vallees - 3 Doline, Dolina Bellville, Les Menuires, Val Thorens, Orelle... najelitnije evropsko i svetsko skijalište. Snežni dragulj Francuske sa neverovatnih 430 staza ukupne dužine od čak 600 km! Provedite nezaboravne trenutke skijajući 7 dana na mestu u kome bi svaki skijaš poželeo da bude.

Skijalište Les Menuires se nalazi na nadmorskim visinama od 1850m do 2000m. Poseduje 150 km skijaških staza za sve kategorije skijaša. Iz Les Menuiresa su lako dostupna sva ostala skijališta oblasti Tri doline.


Detaljnije...


Skijajte u čuvenom Val Thorensu, skijalištu koje predstavlja krov Evrope, snežnom biseru francuskog i svetskog skijanja. Uživajte u skijaškoj obećanoj zemlji na preko 150km ski staza. Smeštaj se nalazi u apartmanskom naselju Orelle, od koga do vrhova Val Thorensa (do vrha Cime Caron, 3200 m/nv) od sezone 21/22 prevozi nova i u celoj Francuskoj najmodernija gondola "Orelle-Cime Caron", koja do krajnjeg vrha na 3200m/nv stiže za svega 15ak minuta..

Apartmansko naselje se sastoji od dvokrevetnih, četvorokrevetnih, šestokrevetnih i osmokrevetnih apartmana vrhunskog kvaliteta, a gostima su na raspolaganju i mnogi dodatni sadržaji koje ovaj smeštajni kompleksa nudi.


Detaljnije...