Skijalište Les 2 Alpes nudi 220 km skijaških staza koje se prostiru od 1300 do 3600 m/nv. Skijaši svih uzrasta i novoa znaja lako mogu pronaći za sebe odrovarajuće staze. Na raspolaganju je 11 crnih, 14 crvenih, 27 plavih i 17 zelenih staza. Na skijalištu je instalirano 54 raličitih žičara - liftova kao i 78 topova za zasnežavanje staza. Na raspolaganju je staza za border-ski kros, snežni park, half pipe, staze za skijaško trčanje.
"Les 2 Alpes" apartmani se nalaze u raznim rezidencijama u kompleksu Les2Alpes 1800 - koji predstavlja pravi mali nezavisni gradić (nalazi se na 1800 m/nv). U celom kompleksu je zahvaljujući izgrađenom sistemu ski puteva, omogućen direktan izlazak na same staze, kao i povratak sa staza do apartmana.

Detaljnije...


Les 2 Alpes 1650 - Multi Residences
Apartmani se nalaze u različitim apartmanskim rezidencijama u centralnom delu Les 2 Alpes na 1650 m/nv, udaljeni od najbliže staze ili žičare do 300 metara.  Skijaši su generalno orjentisani na gondolu Janri expres ili žičaru Diablo. Shutle bus saobraća kroz celo naselje, pa skijanje možete započeti ili završiti u bilo kojem delu ski centra. Les 2 Alpes je živo turističko mesto, bogato trgovinama i mogućnostima za noćni provod.

Detaljnije...


Residencija se nalazi u samom centru Les 2 Alpes-a na 1650m/nv, na trgu u Venosc u neposrednoj blizini mnoštva radnji, kafea, restorana, a istovremeno sa predivnim pogledom na planinske vrhove. Rezidencija je udaljena 100 metara od žicare Diable - na oko 2 minuta hoda. Super Venosc žicara je na 5 min hoda.

Supermarket i pekara su u neposrednoj blizini.

Detaljnije...