10/11/2021

Udruženje ljubitelja zimskih sportova SkiBus će i ove godine nastupiti na sajmu ExpoZim2021, gde će se predstaviti brojnim posetiocima i ljubiteljima skijanja i snowboarda. Manifestacija će se nakon godinu dana pauze, a i pored sadašnje teške situacije sa pandemijom Covid-19, održati od četvrtka 25. do nedelje 28. novembra, u Hali 5 Beogradskog sajma. Ovom prilikom pozivamo sve svoje članove, ski instruktore i vodiče, predstavnike udruženja, brojne prijatelje, ali i sve ostale ljubitelje zimskih sportova, da posete naš štand i ako već nisu, upoznaju se sa radom kluba i aktivnostima za narednu sezonu. Dođite da se družimo u našem improvizovanom "ski kafančetu", gledajući prezentacije najboljih svetskih skijališta. Dobro došli na EXPOZIM 2021!!!

Dalje...


24/09/2016

SkiBus će i ove godine, zajedno sa prijateljskim i najvećim domaćim ski portalom Skijanje.rs, nastupiti na sajmu ExpoZim, gde će se predstaviti brojnim posetiocima i ljubiteljima zimskoga sporta. Manifestacija će trajati od 01. do 04. decembra 2016, a održaće se u Hali 3 Beogradskog sajma.

Ovom prilikom pozivamo sve prijatelje, simpatizere, potencijalne i stare članove, ali i sve ljubitelje zimskih sportova, da posete naš štand i ako već nisu, upoznaju se sa radom udruženja i aktivnostima za predstojeću sezonu. Dođite da se družimo u našem "ski kafančetu", gledajući prezentacije najboljih svetskih skijališta. Posetioci našeg štanda će imati prilike da probaju proizvode i osvoje nagrade mnogih naših partnera i sponzora, koji će zajedno sa nama nastupati na ExpoZim-u.

Dalje...


04/11/2014


U petak 28. novembra
sa početkom u 18h (skup gostiju je u 17h na štandu SkiBusa) SkiBus i Sandi Murovec sa svojim timom, organizovaće premijeru filma "THE EDGE / KANTNA", koja će se održati u svečanoj sali hale 4 Beogradskog sajma, uz obezbeđen prigodan koktel. Film će specijalno za ovu priliku biti urađen na srpskom jeziku. Repriza premijere biće održana istoga dana u klubu Čekaonica (ex Bitef) od 21:15, nakon koje sledi velika skijaška žurka uz obezbeđenu "živu svirku".

Dalje...


03/11/2014

SkiBus će i ove godine, zajedno sa prijateljskim i najvećoim domaćim ski portalom Skijanje.rs, nastupiti na sajmu ExpoZim, gde će se predstaviti brojnim posetiocima i ljubiteljima zimskoga sporta. Manifestacija će trajati od 27. do 30. novembra, a održaće se u Hali 4 Beogradskog sajma. Ovom prilikom pozivamo sve prijatelje, simpatizere, potencijalne i stare članove, ali i sve ljubitelje zimskih sportova, da posete naš štand i ako već nisu, upoznaju se sa radom udruženja i aktivnostima za predstojeću sezonu. Dođite da se družimo u našem "ski kafančetu", gledajući prezentacije najboljih svetskih skijališta. Posetioci našeg štanda će imati prilike da probaju proizvode i osvoje nagrade mnogih naših partnera i sponzora, koji će zajedno sa nama nastupati na ExpoZim-u.

Dalje...


15/04/2014

U petak 11.4.2014., u novobeogradskom klubu "Casa Bianca", održana je velika apres ski humanitarna žurka u organizaciji Udruženja ljubitelja skijanja SkiBus, na kojoj je bilo prisutno oko 650 ljudi.

Na manifestaciji zatvaranja najbolje do sada ski sezone koja je za nama, okupio se veliki broj naših članova, prijatelja i partnera, kojom prilikom je jako uspešno sprovedena i humanitarna akcija prikupljanja pomoći za uskršnje praznike onima kojima je to najpotrebnije. Sakupčjen je veliki broj odevnih predmeta i igračaka za decu. Za dobru muziku bio je zadužen Blackberries band. Posebni gosti događaja bili su Aleksandra Brković (X Factor) i Dragoljub Đuričić.

Dalje...