Iskoristite priliku i uputite se u skijašku egzotiku u 11-dnevnu ski avanturu – u najbolji turski ski centar Erciyes, koji izlazi na inpozantnih 3360m/nv. Skijalište koje poseduje oko 60 km uređenih ski staza, prostire se na istoimenoj vulkanskoj planini čiji je vrh od 3915 m/nv najviši u celoj regiji. Skijalište je potpuno novo i moderno, izgrađeno 2012. godine, a nalazi se na svega 30 minuta od milionskog grada Kayseri, u Anadoliji u centralnoj Turskoj.

Detaljnije o ponudi...

U karijeri svakog ljubitelja skijanja Kanada ima posebno mesto. Ona je definitivno na listi želja, ali na prvi pogled može izgledati van domašaja, previše složeno, preskupo i uglavnom veoma daleko. Mi ćemo se potruditi da razbijemo ovaj tabu i po daleko prihvaljivijim uslovima omogućimo iskustvo skijanja po severoameričkom snegu.
Aranžman uključuje skijanje u ski centrima Fernie, Panorama i Kicking Horse, kao i opcionono skijanje u jednom od sledećih skijališta: Lake Louise, Revelstoke i Sunshine Village. Skijašima je u programu omogućena fakultativna opcija za heli-skiing.

Detaljnije o ponudi...