ExpoZim 2021 - SkiBus poziva članove na druženje

10/11/2021

Udruženje ljubitelja zimskih sportova SkiBus će i ove godine nastupiti na sajmu ExpoZim2021, gde će se predstaviti brojnim posetiocima i ljubiteljima skijanja i snowboarda. Manifestacija će se nakon godinu dana pauze, a i pored sadašnje teške situacije sa pandemijom Covid-19, održati od četvrtka 25. do nedelje 28. novembra, u Hali 5 Beogradskog sajma. Ovom prilikom pozivamo sve svoje članove, ski instruktore i vodiče, predstavnike udruženja, brojne prijatelje, ali i sve ostale ljubitelje zimskih sportova, da posete naš štand i ako već nisu, upoznaju se sa radom kluba i aktivnostima za narednu sezonu. Dođite da se družimo u našem improvizovanom "ski kafančetu", gledajući prezentacije najboljih svetskih skijališta. Dobro došli na EXPOZIM 2021!!!

Posetioci našeg štanda će imati prilike da probaju proizvode i osvoje nagrade mnogih naših partnera i sponzora, koji će zajedno sa nama nastupati na ExpoZim-u.

Međunarodni sajam zimske sportske opreme, turizma i rekreacije EKSPO - ZIM, je najveća sajamska izložba ovoga karaktera u regionu. Tradicionalno, nakon četiri dana ove manifestacije, nezvanično startuje zimska sportska i turistička sezona. ExpoZim, 35. po redu, se održava u hali 5 Beogradskog sajma uz učešće brojnih, proizvođača, uvoznika i distributera zimske sportske opreme, skijališta, zimskih turističkih centara, hotela, odmarališta.

Posetioci sajma EXPO - ZIM imaće i ove godine ekskluzivnu priliku, na samom početku zimske skijaške i turističke sezone, da vide na jednom mestu izložbu najsavremenije zimske sportske opreme i najpovoljnijih turističkih aranžmana za predstojeću zimu i novogodišnje i božićne praznike, uključujući tradicionalnu razmenu i reparaciju polovne opreme, koja se, početkom svake zime, obavlja na Beogradskom sajmu tokom trajanja ove manifestacije.

Proizvođači i distributeri sportske opreme predstaviće na sajmu EXPO – ZIM najnovije kolekcije zimske sportske opreme i odeće najpoznatijih svetskih brendova za sezonu 2020/2021, najnovije modele skija, snow bordova, klizaljki, jakni, kombinezona, sanki, rukavica, naočara, kapa.  

Ljubitelji skijanja samo na sajmu EKSPO - ZIM moći će da kupe ski pas za naše skijaške centre sa odgovarajućim popustom.

Sajam će biti otvoren za posetioce svakog dana od 10 do 20 časova. Svečano otvaranje ovogodišnjeg sajma EXPO - ZIM je u četvrtak, 25. novembra u 12h, u hali 5 Beogradskog sajma.

Dobrodošli na EXPO–ZIM 2021!



Pošaljite svoj komentar

Komentari

Niko nije komentarisao ovu stranu.