Čuveno makedonsko skijalište Popova Šapka, nekada uzdanica jugoslovenskog skijanja, posle dosta teških godina, danas se vraća na puteve stare slave. Iskoristite praznike i neradne dane u potpunosti i odmetnite se u avanturu na divljoj Šari u jednom novom i egzotičnom ambijentu netaknute prirode. Skijajte na čuvenim padinama gde su skijali mnogi skijaši starije generacije..
Obilje freeride terena, 20km uređenih ski staza, od čega tri takmičarkske (FIS kategorizacije), visina centra od preko 2500mnv i jeftina vanpansionska potrošnja samo su neki od razloga zašto ovaj program zavređuje skijašku pažnju.

Detaljnije o ponudi...

Pridružite se našem trodnevnom aranžmanu i uživajte u lepotama Pelistera (2601 m), Kajmakčalana (2521 m), Galičice (2.254 m) planinskim vrhovima na prostoru jugozapadne Makedonije u okolini grada Bitolj.

Nezaboravan doživljaj u penjanju na vrhove dva makedonska Necionalna parka kao i Kajmakčalan, vrh na granici sa Grčkom, na kome se nalazi mali crkva kao i kosturnica srpskih vojnika koji su izginuli u Bitci na Kajmakčalanu, koja čuva spomen na njihov večni mir.

Aktuelni aranžmani za ovu sezonu:

Detaljnije o ponudi...