SkiBus na ExpoZimu 2014

03/11/2014

SkiBus će i ove godine, zajedno sa prijateljskim i najvećoim domaćim ski portalom Skijanje.rs, nastupiti na sajmu ExpoZim, gde će se predstaviti brojnim posetiocima i ljubiteljima zimskoga sporta. Manifestacija će trajati od 27. do 30. novembra, a održaće se u Hali 4 Beogradskog sajma.

Ovom prilikom pozivamo sve prijatelje, simpatizere, potencijalne i stare članove, ali i sve ljubitelje zimskih sportova, da posete naš štand i ako već nisu, upoznaju se sa radom udruženja i aktivnostima za predstojeću sezonu. Dođite da se družimo u našem "ski kafančetu", gledajući prezentacije najboljih svetskih skijališta. Posetioci našeg štanda će imati prilike da probaju proizvode i osvoje nagrade mnogih naših partnera i sponzora, koji će zajedno sa nama nastupati na ExpoZim-u.

Naš dugogodišnji partnerski i prijateljski portal SKIJANJE.RS, sa kojim kao i mnogo godina ranije delimo zajednički štand na ExpoZimu, upravo na sajmu će proslaviti lep i respektabilan jubilej - 15 godina rada. Ovom prilikom čestitamo jubilej i najvećem domaćem ski portalu skijanje.rs izražavamo izuzetnu zahvalnost na unapređenju zimskh sportova u prethodnih 15 godina!

SkiBus će u petak 28. novembra sa početkom u 18h (skup gostiju je u 17h na štandu SkiBusa) organizovati premijeru filma Sandija Muroveca, "THE EDGE / KANTNA", koja će se održati u svečanoj sali hale 4 Beogradskog sajma, uz obezbeđen prigodan koktel. Za one koji ne mogu stići na premijeru filma, repriza premijere biće održana istoga dana u klubu Čekaonica (ex Bitef) od 22h, nakon koje sledi velika skijaška žurka sa "živom svirkom". Detaljnije o premijeri filma poularnog Murija, pogledajte na stranici...

 


Međunarodni sajam zimske sportske opreme, turizma i rekreacije EKSPO - ZIM, je najveća sajamska izložba ovoga karaktera u regionu. Tradicionalno, nakon četiri dana ove manifestacije, nezvanično startuje zimska sportska i turistička sezona. ExpoZim, 29. po redu, ove godine se organizuje od 27. do 30. novembra, u hali 4 Beogradskog sajma. Učešće će uzeti više od 70 izlagača, proizvođača, uvoznika i distributera zimske sportske opreme, turističkih agencija, skijališta, zimskih turističkih centara, hotela, odmarališta.

Posetioci sajma EXPO - ZIM imaće i ove godine ekskluzivnu priliku, na samom početku zimske skijaške i turističke sezone, da vide na jednom mestu izložbu najsavremenije zimske sportske opreme i najpovoljnijih turističkih aranžmana za predstojeću zimu i novogodišnje i božićne praznike, uključujući tradicionalnu razmenu i reparaciju polovne opreme, koja se, početkom svake zime, obavlja na Beogradskom sajmu tokom trajanja ove manifestacije.

Proizvođači i distributeri sportske opreme predstaviće na sajmu EXPO – ZIM najnovije kolekcije zimske sportske opreme i odeće najpoznatijih svetskih brendova za sezonu 2014/2015, najnovije modele skija, snow bordova, klizaljki, jakni, kombinezona, sanki, rukavica, naočara, kapa.  

Ljubitelji skijanja samo na sajmu EKSPO - ZIM moći će da kupe ski pas za naše skijaške centre sa popustom od 10%.

Sajam će biti otvoren za posetioce svakog dana od 10 do 20 časova. Cena ulaznice je 300 dinara. Svečano otvaranje ovogodišnjeg sajma EXPO - ZIM je u četvrtak, 27. novembra u 12 h, u hali 4 Beogradskog sajma.

Dobrodošli na EXPO–ZIM 2014!Pošaljite svoj komentar

Komentari

Niko nije komentarisao ovu stranu.