SkiBus na sajmu ExpoZimu 2018.

19/11/2018

SkiBus će i ove godine nastupiti na sajmu ExpoZim, gde će se predstaviti brojnim posetiocima i ljubiteljima zimskoga sporta. Manifestacija će trajati od 29. novembra do 02. decembra 2017, a održaće se u Hali 4 Beogradskog sajma.

Ovom prilikom pozivamo sve prijatelje, simpatizere, potencijalne i stare članove, ali i sve ljubitelje zimskih sportova, da posete naš štand, upoznaju se sa radom udruženja i aktivnostima za predstojeću sezonu. Dođite da se družimo u našem, gledajući prezentacije najboljih svetskih skijališta. Posetioci našeg štanda će imati prilike da probaju proizvode i osvoje nagrade mnogih naših partnera i sponzora, koji će zajedno sa nama nastupati na ExpoZim-u.

Međunarodni sajam zimske sportske opreme, turizma i rekreacije EKSPO - ZIM, je najveća sajamska izložba ovoga karaktera u regionu. Tradicionalno, nakon četiri dana ove manifestacije, nezvanično startuje zimska sportska i turistička sezona. ExpoZim, 33. po redu, se održava u hali 4 Beogradskog sajma uz učešće brojnih, proizvođača, uvoznika i distributera zimske sportske opreme, turističkih agencija, skijališta, zimskih turističkih centara, hotela, odmarališta.

Posetioci sajma EXPO - ZIM imaće i ove godine ekskluzivnu priliku, na samom početku zimske skijaške i turističke sezone, da vide na jednom mestu izložbu najsavremenije zimske sportske opreme i najpovoljnijih turističkih aranžmana za predstojeću zimu i novogodišnje i božićne praznike, uključujući tradicionalnu razmenu i reparaciju polovne opreme, koja se, početkom svake zime, obavlja na Beogradskom sajmu tokom trajanja ove manifestacije.

Proizvođači i distributeri sportske opreme predstaviće na sajmu EXPO – ZIM najnovije kolekcije zimske sportske opreme i odeće najpoznatijih svetskih brendova za sezonu 2018/2019, najnovije modele skija, snow bordova, klizaljki, jakni, kombinezona, sanki, rukavica, naočara, kapa.  

Ljubitelji skijanja samo na sajmu EKSPO - ZIM moći će da kupe ski pas za naše skijaške centre sa popustom od 10%.

Sajam će biti otvoren za posetioce svakog dana od 10 do 20 časova. Svečano otvaranje ovogodišnjeg sajma EXPO - ZIM je u četvrtak, 29. novembra u 12 h, u hali 4 Beogradskog sajma.

Dobrodošli na EXPO–ZIM 2018!Pošaljite svoj komentar

Komentari

Niko nije komentarisao ovu stranu.