ExpoZim 2019 - SkiBus poziva članove na druženje

02/12/2019

Udruženje ljubitelja zimskih sportova SkiBus će i ove godine nastupiti na sajmu ExpoZim2019, gde će se predstaviti brojnim posetiocima i ljubiteljima skijanja i snowboarda. Manifestacija će trajati od 05. do 08. decembra 2019, a održaće se u Hali 4 Beogradskog sajma. Ovom prilikom pozivamo sve svoje članove, ski instruktore i vodiče, predstavnike udruženja, brojne prijatelje, ali i sve ostale ljubitelje zimskih sportova, da posete naš štand i ako već nisu, upoznaju se sa radom kluba i aktivnostima za narednu sezonu. Dođite da se družimo u našem improvizovanom "ski kafančetu", gledajući prezentacije najboljih svetskih skijališta. Dobro došli na EXPOZIM 2019!!!

Posetioci našeg štanda će imati prilike da probaju proizvode i osvoje nagrade mnogih naših partnera i sponzora, koji će zajedno sa nama nastupati na ExpoZim-u.

Ekskluzivno, kao svojevrsno zagrevanje za predstojeću ski sezonu, svi posetioci našeg štanda imaće prilike da "skijaju" na ski simulatoru i urade svoje prve skijaške za ovu zimu. zavoje

Međunarodni sajam zimske sportske opreme, turizma i rekreacije EKSPO - ZIM, je najveća sajamska izložba ovoga karaktera u regionu. Tradicionalno, nakon četiri dana ove manifestacije, nezvanično startuje zimska sportska i turistička sezona. ExpoZim, 34. po redu, se održava u hali 4 Beogradskog sajma uz učešće brojnih, proizvođača, uvoznika i distributera zimske sportske opreme, skijališta, zimskih turističkih centara, hotela, odmarališta.

 

Posetioci sajma EXPO - ZIM imaće i ove godine ekskluzivnu priliku, na samom početku zimske skijaške i turističke sezone, da vide na jednom mestu izložbu najsavremenije zimske sportske opreme i najpovoljnijih turističkih aranžmana za predstojeću zimu i novogodišnje i božićne praznike, uključujući tradicionalnu razmenu i reparaciju polovne opreme, koja se, početkom svake zime, obavlja na Beogradskom sajmu tokom trajanja ove manifestacije.

Proizvođači i distributeri sportske opreme predstaviće na sajmu EXPO – ZIM najnovije kolekcije zimske sportske opreme i odeće najpoznatijih svetskih brendova za sezonu 2019/2020, najnovije modele skija, snow bordova, klizaljki, jakni, kombinezona, sanki, rukavica, naočara, kapa.  

Ljubitelji skijanja samo na sajmu EKSPO - ZIM moći će da kupe ski pas za naše skijaške centre sa popustom od 10%.

Sajam će biti otvoren za posetioce svakog dana od 10 do 20 časova. Svečano otvaranje ovogodišnjeg sajma EXPO - ZIM je u četvrtak, 05. decembra u 12h, u hali 4 Beogradskog sajma.

Dobrodošli na EXPO–ZIM 2019!Pošaljite svoj komentar

Komentari

Niko nije komentarisao ovu stranu.