SkiBus ski vikend na Kopu... Platite jedan a skijajte puna dva dana!!!

- Polazak na ski vikend na Kopaonik u toku zimske sezone (novembar-april) je svake subote u 3:30 izjutra sa parkinga kod Sava centra.
- Dolazak i smeštaj, pre početka otvaranja ski centra.
-
Poratak u nedelju pola sata po završetku rada žičara.
-
Puna dva skijaška dana. Usluga noćenja ili polupansiona u obezbeđenom smeštaju.
Našim skijašima obično uspevamo da obezbedimo ulazak u sobe i apartmane odmah po dolasku, a izlazak iz istih u nedelju tek po završetku rada žičara, što pruža pogodnost tuširanja i spremanja pre samog povratka. Ovim konceptom se plaća samo jedan dan, a faktički dobijaju puna dva  dana skijanja i boravka na planini. Moguće je koristiti i samo prevoz.

eee

Detaljnije o ponudi...

Ski vikend na Staroj planini. Puna dva dana skijanja, po ceni jednog.

Subota:  02:00 Polazak sa parkinga Sava centra, dolazak u turistički kompleks Babin Zub (oko 8:00), doručak u hotelu, ulazak u smeštaj i spremanje za skijanje, pun skijaški dan, večera u hotelu.
Nedelja: Doručak, celodnevno skijanje u ski centru Babin zub na Staroj planini. povratak u hotel i spremanje za polazak, večera polazak za Beograd u 19:00.
Usluga uključuje: prevoz na relaciji BG - Stara Planina - BG, jedno noćenje i četiri obroka (dva doručka i dve večere) u smeštajnom objektu koji konkretnog vikenda bude u ponudi.

Detaljnije o ponudi...