Hotel LIFE - Radovljica

LIFE HOSTEL SLOVENIA se nalazi u šarmantnom srednjovekovnom gradu Radovljici, poznatom po najvećem broju sunčanih dana u Gorenjskoj. Grad sa bogatim kulturnim nasledem, prekrasnom prirodom, modernim sportskim sadržajima i odlicnom lokacijom duž glavnih saobraćajnica nudi neograničene mogućnosti aktivnog odmora, razgledanja, , istraživanja njene kulture i netaknute prirode i posete brojnim događajima tokom cele godine.

Hostel se nalazi u centru grada, samo nekoliko minuta hoda od starog srednjevekovnog grada, u neposrednoj blizini autobuske i željeznicke stanice. Nalazi se na gornja dva sprata Gradskog dvora, koji je početkom 20-og veka dizajnirao lokalni arhitekta Ivan Vurnik. Sve sobe su kompletno renovirane 2017. i 2018. godine.

Gosti mogu koristiti i zajednicku kuhinju, druženje u predvorju ili druženje na dve velike terase s prekrasnim pogledom na okolinu. U prizemlju zgrade nalazi se restoran i bar. Gosti hostela mogu koristiti besplatni parking ispred hostela.

Poseduje 26 soba, svaka sa kupatilom, ukupnog kapaciteta 90 ležaja. Sobe su sa 2 ili tri ležaja ili family sobe sa 4 do 7 ležaja sa krevetima na sprat.