Hotel Lovec - Bled

Hotel Best Western Premier Lovec 4* je smešten u srcu Bleda, na svega par koraka od Bledskog jezera. Iz hotela se pruža veličanstven pogled na jezero i okolne Alpe. U ponudi ima besplatan bežični internet u zajedničkim prostorijama i besplatan parking u sklopu objekta.

Možete se opustiti u spa centru hotela Lovec, koji uključuje zatvoreni bazen, hidromasažnu kadu i saune. Masaže su na raspolaganju na zahtev.

U restoranu hotela Lovec služe se jela slovenačke kuhinje i izuzetna lokalna vina, u kojima možete uživati u zatvorenom prostoru ili na velikoj terasi u hladovini stogodišnjih stabala kestena. Hotelski pab nudi preko 40 vrsta stranih piva, domaća piva iz malih pivnica i lagana lokalna jela.

Hotel Best Western Lovec se nalazi na obodu Nacionalnog parka Triglav i Julijskih Alpa, što ga čini idealnim polazištem za vožnju bicikla, planinarenje i sportsko penjanje, a tokom zime i za skijanje na obližnjim skijalištima.

SOBE
Sve sobe sadrže klima-uređaj, kupatilo i mini-bar. Pojedine sobe uključuju balkon s pogledom na park ili jezero i TV sa kablovskim kanalima.
    - Dvokrevetna Komfort soba, 19m2
Sa bračnim ili odvojenim ležajima, i u varijati sa pogledom na jezoro.
Opremljena: klima, aparat za kafu/čaj, kablovska TV, mini bar, bade mantil, radni sto, sef. Kupatilo sa kadom ili tušem i fenom.
    - Apartman, 32m2
Prostrani porodični apartmani sa dve odvojene spavaće sobe i kupatilo sa masažnom kadom.
Opremljena: klima, aparat za kafu/čaj, kablovska TV, mini bar, bade mantil, radni sto, sef. Kupatilo sa kadom ili tušem i fenom.
    - Dvokrevetna DeLuxe soba, 21m2
Deluke sobe su dizajnirane za one koji žele još više udobnosti tokom boravka u hotelu. Sve sobe imaju balkone i hidromasažne kade na zastakljenim tremovima, iz kojih se pruža jedinstven pogled na jezero.
Opremljena: klima, aparat za kafu/čaj, kablovska TV, mini bar, bade mantil, radni sto, sef, hidromasažna kada. Kpatilo sa kadom ili tušem i fenom.