Hotel Krek - Bled

Porodični Hotel Krek smešten je u dolini između Julijskih Alpa (Triglavski nacionalni park) i planinskog lanca Karavanke u novom poslovnom i šoping kvartu TNC u Lescama. Lesce je udaljeno od Bleda samo 4 km, od centra Radovljice 4 km i od Save 1 km.  U ovom aranžmanu SKIPass Julijski Alpi vam omogućava divno skijanje sa ove destinacije jer se nalazi blizu auto-puta. Autoput A2 Ljubljana-Jesenice - izlaz br. 3 Lesce, Bled - u prvom kružnom toku skrenite levo, pa u drugom opet levo.

GPS lokacija hotela je:  Lat. 46.364869  - Lon. 14.161484

Za samo godinu dana izgrađena je nekretnina sa 4400 m2 u kojoj se danas nalaze hotel, restoran Krek, prodavnica „sve za majstore kulinarstva“ sa magacinom i prodavnicom. Hotel ima 36 objekata, konferencijsku salu, parking i podrumsku garažu za svoje goste.

Hotel raspolaže sa 34 sobe, 2 apartmana, ukupno 102 kreveta. Na raspolaganju su 4 jednokrevetne, 22 dvokrevetne sobe (sa opcionim dodatnim ležajem) sa bračnim krevetom ili dva odvojena kreveta, 4 dvokrevetne sobe sa bračnim krevetom i 4 četvorokrevetne sobe.

Sobe nude svu udobnost za savršen boravak. Moderno namještene, klimatizirane, sa prozore za zaštitu od buke, kupatilo (tuš / kada, VC, fen za kosu), telefon, sef u sobi, besplatni pristup internetu i kablovsku televiziju.

Hotelski restoran nudi 140 mesta i prima kao i manje tako i veće grupe. Na usluzi će vam biti obučeno i iskusno osoblje. U toplijim mesecima naše dve terase su otvorene za goste, jedna je ispred, a jedna iza hotela. Po želji pripremamo i samoposlužni bife.

Na našoj terasi možete naručiti lepu jaku kafu, prepustiti se domaćim slatkišima i sladoledima i uživati u predivnom pogledu na okolne planinske vrhove.

 

Radno vreme restorana: 06:00 - 15:00 i 18:00 - 22:00

Recepcija: Radnim danima: od 6:00 do 22:00

Radno vreme prijema: 24 sata

Informacije o vremenima prijave i odjave

Dolazak: 14:00 h

Odjava: 11:00 h

U ovom objektu prihvaćene kartice: Mastercard, Visa, American Ekpress, Diners, Maestro.