Myrtilles - Vars

Apartmanska zgrada "Les Mirtilles" u Varsu nalazi se na 1850 mn/v, u samom centru mesta samo 150-200 metara od skijaških staza i žičara. Svojim položajem omogućava jednostavan pristup prodavnicama i svim drugim aktivnostima i sadržajima u centru naselja - supermarketima, prodavnicama, restoranima, barovima, diskotekama, bioskopima i pozorište.

Na 2 sprata, ova reidencija nudi 30 potpuno renoviranih studija i apartmana, prostranih, dobro opremljenih sa prelepim pogledom na dolinu koji poseduju televizore a neki imaju balkone. Na raspolaganju je i ostava za skijašku opremu, ispred rezidencije je otvoreni parking.

U blizini je i stanica besplatnog ski busa koji saobraća duž celog naselja, a polasci su na 15 min.

Studio 1/2
Studio površine 22m² za 2 osobe, koji se sastoji od dnevnog boravka sa ležajem na razvlačenje za 2 osobe, kuhinjski prostor, kupatilo sa tuš kabinom, umivaonikom i WC-om. Neki imaju balkon ili terasu.
Kuhinja ima frižider, šporet sa četiri grejna mesta, mikrotalasnu rernu, aparat za kafu i sav potreban kuhinjski pribor i posuđe za 2 osobe.
Sadrži jastuke, ćebad i televizor u dnevnoj sobi.

Studio 1/4
Studio površine 25 do 28m² za 4 osobe, koji se sastoji od dnevnog boravka sa ležajem na razvlačenje za 2 osobe, kabinom - nišom sa 2 kreveta na sprat, potpuno opremljenom kuhinjom, kupatilom, odvojenim WC-om. Neki imaju balkon ili terasu.
Kuhinja sadrži frižider, šporet sa četiri grejna mesta, mikrotalasnu rernu, aparat za kafu i sav potreban kuhinjski pribor i posuđe za 4 osobe.
Sadrži jastuke, ćebad i televizor u dnevnoj sobi.

Apartman 2P4  
Apartman površine 27 do 34m² za 4 osobe, koji se sastoji od dnevnog boravka sa ležajem na razvlačenje za 2 osobe, spavaća soba sa francuskim ležajem za 2 osobe, kuhinja, kupatilo sa tušem ili kadom, umivaonik, odvojen toalet i balkon ili terasu u nekim.
Kuhinja ima frižider, šporet sa četiri grejna mesta, mikrotalasnu rernu, aparat za kafu i sav potreban kuhinjski pribor i posuđe za 4 osobe.
Sadrži jastuke, ćebad i televizor u dnevnoj sobi.

Apartman 2P6  
Apartman površine 32 do 42m² stan za 6 osoba.
Sastoji od dnevnog boravka sa ležajem na razvlačenje za 2 osobe, spavaća soba sa francuskim ležajem za 2 osobe, kabinom - nišom sa 2 kreveta na sprat, kuhinjski prostor, kupatilo sa tušem ili kadom, umivaonik, odvojen toalet i balkon ili terasu u nekim.
Kuhinja ima frižider, šporet sa četiri grejna mesta, mikrotalasnu rernu, aparat za kafu i sav potreban kuhinjski pribor i posuđe za 6 osoba.
Sadrži jastuke, ćebad i televizor u dnevnoj sobi. Neki apartmani ovog tipa su dupleks.