Pra Sainte Marie

Rezidencija Pra Sainte Marie je nova apartmanska zgrada koja se nalazi na 1630 m/nv u malom zaseoku Sainte Marie, u skijaškom području Vars. Sa svojom posebnom lokacijom u podnožju "Olympique" ski staze i samo nekoliko minuta od četvorosede žičare, ova rezidencija nudi direktan pristup ski oblasti Foret Blanche (Vars - Risoul) sa 185 km ski staza i 52 žičare pravo na vašem pragu.

Apartmanska zgrada "Pra Sainte Marie" sa četiri sprata je tradicionalno izgrađena od svetlog drveta i kamena, a sastoji se od 75 prostranih apartmana.

Udobnost i konforan boravak su ključni faktori u rezidenciji "Pra Sainte Marie" koja poseduje zatvoreni grejani bazen i spa centar, terasau za sunčanje sa predivnim pogledom na planine, teretanu i fitnes salu. Na recepciji je dostupan Wi-Fi pristup internetu uz naplatu. Zgrada ima skijašnicu sa ormanima za odlaganje ski opreme, a spravtovi su povezani liftovima. Poseduje sopstvenu podzemnu parking garažu (koji se plaća), a samo 100 m od rezidencije je javni parking.

Svi apartmani u Pra Saine Marie su udobni sa velikim bakonima i pogledom na snežne vrhove. Svi imaju kompletno opremljenu kuhinju sa frižiderom, mašinom za sudove, mikrotalasnom-grill rernom, šporet sa keramičkim grejnim pločama plus udoban i moderan dnevni boravak. U skijašnici svaki apartman ima svoj ski-ormarić za odlaganje ski opreme.

Apartmani:
- Apartman 4
Površine oko 32 m2 za četiri osobe. Dnevni boravak sa krevetom na razvlačenje za spavanje za 2 osobe, spavaća soba sa francuskim ležajem, kupatilo sa kadom ili tušem i sa WC-om.
- Apartman 6
Površine oko 38 do 41 m2 za šest osoba. Dnevni boravak sa krevetom na razvlačenje za spavanje za 2 osobe, jedna spavaća soba sa francuskim ležajem, ukazni deo apartmana sa krevetima na sprat, kupatilo sa kadom ili tušem i sa WC-om.

Bežični internet je dostupan i u hotelskim sobama uz naplatu.