Les Chalets des Rennes - Vars

Aparmansko naselje "Les Chalets des Rennes" u ski centru Vars se sastoji od nekoliko četvorospratnih apartmanskih kuća sa liftom izgrađenih 2008. godine u tradicionalnom alpskom stilu. Položaj omogućava jednostavan pristup zimskim aktivnostima i ostalim sadržajima ski centra. Od centra Varsa je udaljeno oko 400m, a od ski staze 100m. Najbliža prodavnica i restoran je na 250 m. Objekat poseduje skijašnicu za ostavljanje opreme nakon skijanja. Parking ispred objekta je besplatan, zatvorena garaža se dodatno plaća. Ski autobus koji saobraća po mestu je besplatan.

Za smeštaj su na raspolaganju 1/4, 1/6 ili 1/8 apartmani, svi sa balkonom. Opremljeni su LCD televizorima, kupatilom, zasebnom WC-om, kompletnom kuhinjom sa: špretom sa keramičkom pločom, mikrotalasnom rernom, mašinom za sudove, frižiderom sa komorom, kompletom posuđa. Besplatan krevetac za decu uz predhodnu najavu.

Opis apartmana:

Apartman za 4 osobe  ~ 32m²
Dvoprostorni apartman, spavaća soba sa bračnim krevetom, dnevna soba sa krevetom na razvlačenje, kupatilo sa umivaonikom + kada ili tuš, WC odvojen.Apartman za 6 osoba ~ 45-50m²
Dvoprostorni apartman, dupleh na 2 nivoa. Spavaća soba sa bračnim krevetom, mala soba (kabina) sa krevetom na sprat, dnevna soba sa krevetom na razvlačenje. Dva kupatila na svakom nivou ( umivaonik + kada ili tuš), WC na spratu odvojen.Apartman za 8 osoba ~ 61m²
Četvoroprostorni apartman, dupleh na 2 nivoa. Spavaća soba sa bračnim krevetom, spavaća soba sa dva solo kreveta, mala soba (kabina) sa krevetom na sprat, dnevna soba sa krevetom na razvlačenje. Dva kupatila na svakom nivou ( umivaonik + kada ili tuš), dva WC-a odvojena.