Hotel Plaza - Ljubljana

Plaza Hotel Ljubljana je najveći i najmoderniji hotel u prestonici Slovenije i jedan od najboljih hotela u celoj Sloveniji. Raspolaže sa ukupno 236 soba i luksuznih apartmana. Nalazi u poslovno-trgovačkom i zabavnom "BTC" centru, na nekoliko minuta od starog gradskog jezgra Ljubljabe. U neposrednoj blizini hotela je parking, a pored prolaze linije javnog gradskog prevoza. Gosti hotela mogu besplatno da koriste usluge Atlantis-a najvećeg aqua parka jugoistočne Evrope. Ljubazno osoblje kao i odlični kulinarski specijaliteti u restoranu Plaza, upotpuniće boravak gostiju. Za poslovne susrete na raspolaganju je izuzetno moderan kongresni centar.

Boravnkom u ovom izuzetno luksuznom hotelu, gostima je pored savršene usluge, na raspolaganju jedan od najvećih shoping centara u ovom delu Evrope (hotel se nalazi u samom BTC shoping centru). Pored toga, na svega par kilometara od hotela nalazi se centar i staro jezgro Ljubljane, pa je stoga izuzetno pogodan i za one goste koji žele da obiđu slovenačku prestonicu. Na svega 100m od hotela nalazi se jedan od najbolih noćnih klubova u Ljubljani - Mr. Stefan Brown.

Prema željama i potrebama moguće je organizovati različite događaje i poslovne susrete, koji će u modernom kongresnom centru biti podignuti na još veći nivo.

Plaza Hotel Ljubljana - partner SkiBusa od sezone 2014/2015.