Apartmani Les Côtes d'Or

Rezidencija Les Côtes d'Or se sastoji od 3 zgrade (chalets) Bossons, Courmayeur i Argentière. Nalazi se u delu Les Menuiresa na lokaciji Reberty 1850.  Svaka od njih ima 14 do 15 aparmana ili studija u strukturi od četvoro krevetnih do 12-o krevetnih. Većina apartmana ima i balkon sa pogledom na stazu jugozapadne orjentacije.

Svaki apartman je jedinstven, uređen i opremljen na drugačiji način. Većina je i renovirana, a po komforu se dele u dve klase - Clasic i Comfort. Svi apartmani su opremljeni sa TV-om (uz doplatu), kuhinjom sa potrebnim priborom, rernom, aparatom za kafu, mašinom za pranje sudova...

Sa gledišta skijanja položaj im je izvanredan jer ski staza i žičare prolaze neposredno pored zgrade i na skijama se lako izlazi i vraća do samog ulaza u zgradu. Svi apartmani imaju svoju skijasnicu za odlaganje ski opreme.

Prodavnica i restorani su na nekoliko minuta hoda, a tu je i stanica besplatnog šatlbusa koji kruži kroz mesto do kasno u noć. Objekat raspolaže otvorenim parking prostorom.

Potrebno je poneti svoju posteljinu i peškire, a koji se mogu i iznajmiti na licu mesta. Obavezno je završno čišćenje koje će te sami uraditi ili će te tu uslugu platiti.