Rezidencije Concordia i Malibu

Mesto FALCADE se nalazi na 1100 m/nv i sastavni je deo skijaškog kompleksa Trevalli, u kome se nalaze skijališta: Falcade, Passo San Pellegrino i  Alpe Lusia (iznad gradića Moena). Skijaški kompleks rapolaže sa 100 km staza.
Concordia i Malibu su dve apartmanske kuće, smeštene jedna pored druge u mestu Falcade. Udaljene su oko 2,5 km od početne stanice četvoroseda Molino, do koje skijaše besplatno prevoze skibusevi. Stanica skibusa se nalazi na 200 metara od ovih smeštajnih objekata, dok je prodavnica udaljena 100 metara, piceria na 200 metara..

Apartmani poseduju internet konekciju, koja se plaća na licu mesta. Postorije za odlaganje skija nalaze u sklop objekata. Za goste, koji su smešteni u ovim objektima, ispred se nalazi parking.

Opisi apartmana:
 - MONOLOCALE 2: Jednosobni apartman za smeštaj 2 osobe. Dnevni boravak sa kuhinjom, spavaća soba s bračnim ležajem, kupatilo, WC, TV.
 - BILOCALE 4: Dvosobni apartman za smeštaj 4 osobe.Dnevni boravak s ležajem na razvlačenje za 2 osobe, kuhinjska niša, spavaća soba s bračnim ležajem, kupatilo, wc.
 - BILOCALE 5: Dvosobni apartman za smeštaj 5 osoba. Dnevni boravak s ležajem na razvlačenje za 2 osobe, spavaća soba s bračnim ležajem i jednim odvojenim ležajem, kuhinja, kupatilo, wc.
 - MANSARDA 8: Trosobni apartman za smeštaj 8 osoba. Dnevni boravak s ležajem na razvlačenje za 2 osobe, kuhinjska niša, spavaća soba s bračnim ležajem, soba s 4 odvojena ležaja, kupatilo, wc.

Napomene:
 - Posteljinu i peškire ponesite sa sobom ili ih možete iznajmiti na licu mesta po ceni 8 eura posteljina / 6 eura pepkiri po osobi
 - Boravišna taksa – 0,50 evra po osobi dnevno, plaća se na licu mesta
 - Završno čišćenje apartmana: 35 evra za mono i bi locale, 40 evra mansarda, plaća se na licu mesta
 - Depozit za ulazak u apartman 100 evra, vraća se prilikom razduženja neoštećenog apartmana.