Hameau de Valloire

Apartmanska rezidencija Hameau de Valloire se nalazi na ulazu u Valloire, oko 800 metara udaljena od gondole i oko 1200 metara od centra mesta, sa kojima je povezana besplatnim shutte busom. Gostima je bez nakanade na raspolaganju televizor, zatvoreni bazen sa toplom vodom, sauna, hamam, fitness, squash i stoni tenis. Ispred rezidencije je otvoreni parking koji se ne naplaćuje.

Smeštaj je u studijima i apartnanima različite strukture za 2-8 osoba, kompletno opremljenim za predviđeni broj osoba, sa balkonima i pogledom na planine ili Valloire. U svim apartmanima postoji besplatni Wi-fi.

Svi apartmani sadrže:
- Kuhinju sa mikrotalasnom, aparatom za kafu, frižiderom, šporetom, mašinom za pranje sudova i potrebnim posuđem.
- U dnevnoj sobi je krevet - sofa na razvlačenje za dve osobe i TV.
- Kupatilo je sa kadom ili tušem i WC.
- Većina apartmana je sa balkonom.

2P4 - Dvoprostorni apartman za 4 osobe (32-44m²)
Sadrži dnevni boravak sa krevetom - sofom na povlačenje za 2 osobe, spavaću sobu (francuski ležaj ili dva posebna kreveta) za 2 osobe, kuhinju i kupatilo.

2P6 - Dvoprostorni apartman za 6 osoba (48m)
Sadrži dnevni boravak sa krevetom - sofom na povlačenje za 2 osobe, spavaću sobu (francuski ležaj ili dva posebna kreveta) za 2 osobe, niša sa krevetima na sprat za 2 osobe, kuhinju i kupatilo.

3P6 - dupleks apartman za 6 osoba (55m²)
Sadrži dnevni boravak sa krevetom - sofom na povlačenje za 2 osobe, dve spavaće sobe (francuski ležaj ili dva posebna kreveta) za po 2 osobe, kuhinju i dva kupatila.

Napomena: Opsi i fotografije su informativnog karaktera i ne mogu biti sastavni deo Ugovora o putovanju.