Signal du Prorel

Signal du Prorel apartmani se nalaze u gradu Brianconu u neposrednoj blizini polazne stanice gondole "Prorel" koja izvlači na skijalište Serre Chevalier. Sam grad Briancon pruža širok spektar ogućnosti zabave i sportskih aktivnosti. Od rezidencije je potrebno svega nekoliko minuta laganog hoda od samog centra Briancona, a u neposrednoj blizini su prodavnice, servisi, restorani...

Većina aparmana su 1/4 krevetni ili 1/6 krevetni. Apartmani nisu tipski opremljeni, svaki apartman je sa različitim nameštajem i opremom. Osnovna karakteristika za sve apartmane je:

 - 1/4 krevetni apartman - studio površine 20-25m2 sa dnevnom sobom sa kaučem na razvlačenje, priborom opremljena kuhinja, odvojena kabina ili spavaća niša sa krevetima na sprat, kupatilo, toalet.

 - 1/6 krevetni apartman je dvoprostorni površine 25-35m2 sa dnevnom sobom sa ležajem na razvlačenje, priborom opremljena kuhinja, odvojena spavaća sa bračnim krevetom ili dva ležaja, manja spavaća ili kabina sa dva kreveta ili krevetima na sprat, kupatilo i toalet.

Uglavnom svi apartmani imaju balkon ili terasu, TV, mikrotalasnu rernu, mašinu za sudove. Otvoreni parking je ispred ili u blizini objekta.

Prilikom ulaska u apartmane ostavlja se depozit. Potrebno je poneti sopstvenu posteljinu i peškire ili se mogu iznajmiti na licu mesta. Obavezno je i završno čišćenje koje možete sami uraditi ili tu uslugu platiti.