Les Terrasses - Isola 2000

U samom centru naselja Isola na 2000 metara nadmorske visine nalaze se novo izgrađeni, lulsuzno opremljeni i prostrani apartmani rezidencije Les Terrasses d'Isola. Odlikuje ih odličan položaj i neposredna blizina svih turističkih sadržaja. Udaljenost do prve staze je 50 metara, a do prvog ski lifta je 150 metara. Najbliža  prodavnica je odaljena 100m.
U sklopu objekta se nalazi zatvoreni bazen, sauna, jakuzi.

Wi-Fi internet pristup je moguć u zajedničkim prostorima kao i većini apartmana. Protok je ograničen i deljen, uglavnom dovoljan za jednostavnu navigaciju (e-poruke, web stranice, javne društvene mreže).
Objekat poseduje skijašnicu, svaki apartman ima svoj ormarić za ski opremu.

Opis apartmana:
Svaki apartman poseduje kompletno opremljenu kuhinju sa električnim šporetom, frižiderom, mašinom za pranje sudova. Svi apartmani poseduje i terasu.

 - Četvorokrevetni apartman - 35 m2
Dvoprostorni apartman za četiri osobe sadrži: Dnevna soba sa krevetom na razvlačenje za dvoje ili dva odvojena kreveta, zaserbna soba sa dva odvojena kreveta, kompletno opremljena kuhinja, kupatilo, toalet i terasu. Ukupna površina apartmana je 35 m2.

 - Šestokrevetni apartman - 48-53 m2
Troprostorni apartman za šesti osoba sadrži: Dnevnu soba sa krevetom na razvlačenje za dvoje ili dva odvojena kreveta; zaserbna soba sa dva odvojena kreveta; prostorija sa krevetom na sprat (dva ležaja); kompletno opremljena kuhinja; dva kupatila; dva toaleta;  terasu. Ukupna površina apartmana je 48 - 53 m2.Video prezentacije ovog smeštaja