Le Grand Panorama - Saint Gervais

Rezidencija Le Grand Panorama nalazi se u mestu Saint Gervais (Sen Žerve) u podnožju vrha Mont Blanc koje je od Chamonix-ja udaljeno 24 km. U neposrednoj je blizini polazne stanice gondole "St Gervais Bettex" koja je deo skijaškog domena Evasion. Udaljena je 800 m od centra mesta i oko 4 km od Saint-Gervais termalne banje. Tokom zime skijaši mogu da uživaju i u otvorenom bazenu sa toplom vodom, sauni...

Svi apartmani sadrže kupatilo sa kadom ili tušem i balkon - terasu. Televizor se može obezbediti uz doplatu. Svaki apartman ima čajnu kuhinju sa šporetom, frižiderom, mikrotalasnom... Na raspolaganju je ostava za skijašku opremu.


Opis smeštaja:


 - 2P 4-krevetni apartman
Dvoprostorni apartman za 4 osobe površine 31 m² sa balkonom ili terasom. Dnevna soba sa ležaje na razvlačenje za dve osobe, spavaća soba sa dva posebna kreveta. Kupatilo sa kadom ili tušem i toaletom. Potpuno opremljena kuhinja.

 - 2P 6-krevetni apartman
Dvoprostorni apartman za 6 osoba površine 34 m² sa balkonom ili terasom. Dnevna soba sa ležaje na razvlačenje za dve osobe, spavaća soba sa dva posebna kreveta ili francuskim ležajem. Kabina sa dva kreveta na sprat. Kupatilo sa kadom ili tušem i toaletom. Potpuno opremljena kuhinja.