Pansion Cap Worth, Velden

Pansion "Cap Wörth", se nalazi u mestu Velden na obali Vorther jezera (Wörthersee), na oko 12 km od isključenja sa autoputa i oko 30 km od granice sa Slovenijom (Tunel Karavanke). Otvoren je tokom cele godine i idealan je za odmor, rekreaciju, u letnjem i zimskom periodu.

Ponuda i sadržaji koje pansion pruža su raznovrsni: zatvoreni bazen, sauna, teretana, sportski objekti, park za šetnju, dečije igralište, parking, internet pristup, prostorije za druženje.

Ispred objekta je stanica gradskog prevoza, a do centra Veldena ima oko 15 minuta pešice putem pored jezera.

Svaka soba je opremljena sa tuš/WC-om i ulaznim holom, a ima i radni sto. Struktura soba je različita, od jednokrevetnih do soba sa 5 - 6 ležaja. Postoje i sobe za porodice sa decom.  U prizemlju su gostima na raspolaganju Internet kafe, klub-kafe, prostor za druženje, veliki dnevni boravak. Svaki od 3 sprata ima svoje zajedničke sobe sa satelitskom televizijom. Wi-Fi veza je dostupna uz nadoknadu. Spratovi su povezani liftovima.

Smeštaj je na bazi noćenja sa doručkom - švedski sto. Doučak traje od 7:30 do 9:00h. Na zahtev, prema predhodnoj rezervaciji moguće je organizovati i večeru po ceni od 6,40 eur.

U objektu je zabranjeno pušenje u svim prostorijama. Pušenje je dozvoljeno samo napolju.