Pansion Heiligenblut

Heiligenblut je mesto u Austriji koje se nalazi u severozapadnoj Koruškoj u  Nacionalnom parku "Hohe Tauern", u podnožju jednog od najviših vrhova Austrije "Grossglockner" 3797m/nv. Tokom zimskih meseci od decembra do aprila Heiligenblut je skijaški region sa dosta snega, dobro održavanim ski stazama i modernim žičarama.

Pansion "Heiligenblut" se nalazi odmah pored čuvene seoske crkve na nadmorskoj visini od 1400 m. Udaljen je 5 minuta hoda od velike Gondole koja iz mesta izvlači na ski terene. Za najmlađe goste i početnike, postoji ski lift tipa tanjir odmah pored samog objekta.

Sobe su prostrane i udobne, različitih strukura od jednokrevetnih do 6-krevetnih od kojih je vecćina sa tuš kabinom i WC-om. Posteljina je obezbeđena. Peškire treba poneti. Gostima su na raspolaganju i dve velike zajedničke prostorije sa sunčanom terasom za druženje. U objektu postoji mogućnost internet pristupa.

Postoji skijašnica za odlaganje ski opreme koja se uveče zaključava. Objekat ima i svoj parking.

U objektu se boravi na bazi noćenja sa doručkom. Pored bogatog doručka na bazi švedskog stola moguće je naručiti i dogovoriti i ostale obroke.

U objektu je zabranjeno pušenje u svim prostorijama. Pušenje je dozvoljeno samo napolju.