Ski safari Bjelašnica i Jahorina, sa smeštajem u Sarajevu


U toku zimske sezone SkiBus organizuje ove jedinstvene skijaške aranžmane, sa smeštajem u Sarajevu. Smeštaj je na Ilidži u jednom od dva velelepna hotela, Hollywood 4* i Hills 5* (važe za jedne najbolje hotela u BiH), koji obiluju mnogobrojnim sadržajem za goste. U ponudi su višednevni aranžmani, od trodnevnih do sedmodnevnih. Skijašima je na raspolaganju više skijaških paketa: od skijanja samo na Bjelašnici, do mogućnosti ski safarija gde bi u jednom programu skijali i na Jahorini i na Bjelašnici.

Posebnu vrednost ovog programa čini sama destinacija na kojoj se boravi, jer Sarajevo sa svojim autentičnim šarmom, u idiličnom zimskom ambijentu, nikoga neće ostaviti ravnodušnim. Takođe, izuzetno bogat sadržaj kojima raspolažu hoteli koji su u ponudi, značajno obogaćuju vrednost ovog ski aranžmana.
Program uključuje određeni broj usluga u izabranom hotelu (najčešće je u ponudi usluga noćenja sa doručkom, sa mogućnošću doplate večera na licu mesta), kao i odgovarajući skipas za Bjelašnicu, odnosno kombinaciju skipasova za Jahorinu i Bjelašnicu (u zavisnosti od konkretnog programa putovanja). Određeni aranžmani se rade u varijanti sopstvenog prevoza, dok drugi podrazumevaju pakete zajedno sa autobuskim prevozom i neophodnim transferima do skijališta.


Aktuelni aranžmani za ovu ponudu:

Trenutno nema aktuelnih aranžmana za ovu ponudu.