Vogel - Skijanje sa pogledom na Bohinjsko jezero - sedmodnevne ski ture


Skijajte šest dana u jednom od najlepših prirodnih okruženja u Sloveniji, ski centru Vogel, sa koga se pruža prekrasan pogled na najviši vrh Slovenije Triglav i jezero Bohinj u dolini. Skijalište koje leži u Julijskim Alpima, u nacionalnom parku Triglav, prostire se na visinama od 1.535 do 1.800 mnv. Polazna gondola koja vodi na skijalište kreće iz mesta Bohinj. Posebnu atrakciju predstavlja snežni park koji se prostire na dva hektara i namenjen je ljubiteljima adrenalinskih sportova. Jedan deo skijališta uređen je za skijaško trčanje, a za najmlađe goste obezbeđen je i dečiji park.
U ponudi je veći broj smeštajnih objekata, od hotela različite kategorije do apartmana, sa uslugom na bazi polupansiona (u hotelima) ili noćenja (za apartmanski smeštaj). Smeštaj se nalazi u Bohinju ili u Bohinjskoj Bistrici, a od svakog smeštajnog objekta do polazne stanice na Vogelu skijaše prevozi lokalni shuttle bus.

Ovaj aranžman posebno preporučujemo porodicama sa decom.

 Termini za sezonu 2018/2019: 
  

Programi se realizuju na bazi sopstvenog prevoza. Svake sezone u određenim terminima u ponudi će biti ponuđena i opcija aranžmana sa autobuskim prevozom na relaciji Beograd - Bohinj / Bohinjska Bistrica - Beograd.


Aktuelni aranžmani za ovu ponudu:

Trenutno nema aktuelnih aranžmana za ovu ponudu.

Detaljnije o ski centru: Vogel

U nacionalnom parku Triglav, smješten je VOGEL, prelepim prirodnim krajolicima ukrašeno skijalište. Ski centar leži u srcu Julijskih Alpa, pored najvišeg vrha Slovenije i jednog od najljepših slovenačkih jezera, Bohinjskog jezera. Prostire se na visinama od 1.535 do 1.800 mnv.
Put koji vodi pored Bohinjskoj jezera, dovodi pravo na parking, odakle kreće velika gondola koja vodi u ski centar Vogel. Gondola je izgrađena 2001. i kapaciteta je 80 osoba.

Detaljnije...